در این بخش سوالات رایج درباره آزمون MHLE وزارت بهداشت را مطرح می کنیم. اولین سوالی که با شنیدن نام آزمون های زبان انگلیسی مخصوصا آزمون زبان وزارت بهداشت به ذهن ما خطور می کند این است که آزمون mhle چیست؟ شرایط ثبت نام و زمان برگزاری آن به چه صورت است. نوع و سطح سوالات آزمون MHLE و نمره قبولی یا اعتبار آن چقدر است و سوالاتی از این قبیل که در این مطلب سعی می کنیم به عنوان معتبرترین مرکز برگزار کننده دوره ها و کلاس های آمادگی MHLE به آن ها پاسخ دهیم.

 لیست سوالات پر تکراری که از مشاوران ما پرسیده شده است:

آزمون mhle چیست؟

نمره قبولی در آزمون چقدر است؟

Paperless در آزمون MHLE چیست؟

زمان ثبت نام و برگزاری آزمون

مهم ترین قسمت آزمون MHLE چیست؟

چگونه می توان در مدت زمان کم در آزمون موفق شد؟

چرا پس از قبولی در یکی از آزمون ها، آزمونهای بعدی را هم شرکت کنیم؟

چگونه می توان در مدت زمان کم در آزمون موفق شد؟

MSRT بهتر است یا MHLE ؟

چرا برای بخش شنیداری ازمون MHLE در کلاس ها و کتاب ها خیلی کار نمی شود؟

آزمون mhle چیست؟

MHLE یا Ministry of Health Language Exam یک آزمون زبان انگلیسی است که از سوی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی برگزار می شود که به آزمون زبان وزارت بهداشت نیز معروف است. کسانیکه قصد شرکت در آزمون های تحصیلات تکمیلی وزارت بهداشت (دکتری تخصصی، لیسانس به پزشکی و... را دارند می بایست نمره قبولی در آزمون MHLE و یا سایر آزمون های زبان مورد تایید وزارت بهداشت مثل MSRT ، IELTS ، تافل و... را داشته باشند که اکثر داوطلبان بدلیل مرتبط بودن سوالات و متون با حوزه علوم پزشکی و بیولوژی بیشتر در آزمونMHLE شرکت می کنند.

آزمون MHLE شباهت زیادی به آزمون MSRT یا همان آزمون زبان وزارت علوم دارد. ما در مقاله تفاوت آزمون MHLE و MSRT مقایسه ای کامل در مورد تفاوت ها و شباهت های این دو آزمون انجام داده ایم که می توانید آن را مطالعه کنید. اگر قصد ارائه مدرک زبان MHLE و یا MSRT را در سایر کشورها ارائه کنید، فراموش نکنید که مدرک این دو آزمون اعتبار چندانی در کشورهای دیگر بعنوان مدرک زبان ندارند و فقط در آزمون های تحصیلات تکمیلی کشور ایران قابل قبول است.

نمره قبولی در آزمون چقدر است؟

در آزمون دکتری وزارت بهداشت نمره قبولی 60 می باشد و در آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت که به تازگی شرکت در آن برای داوطلبان کنکور ارشد پزشکی اجباری شده است نمره 45 شرط شرکت در آزمون ارشد علوم پزشکی می باشد.

Paperless در آزمون MHLE چیست؟

از سال 97 در بعضی حوزه های برگزاری آزمون MHLE وزارت بهداشت و از سال 98 تقریبا در اکثر حوزه ها سوالات روی برگه طراحی نمی شوند و شما پشت سیستم می نشینید و به سوالات جواب خواهید داد که به آن Paperless MHLE گفته می شود. اگر از روی یک کتاب برای آزمون MHLE مطالعه می کنید توصیه می شود بخش ریدینگ را با استفاده از لپ تاب مطالعه و جواب دهید.

زمان ثبت نام و برگزاری آزمون

در طول سال آزمون زبان MHLE معمولا طی 6 تا 7 نوبت برگزار می شود. آزمون MHLE در سال 99 در ماه های فروردین، خرداد، مهر، آذر و دی ماه برگزار می شود که معمولا تاریخ ثبت نام آن یک ماه زودتر است. شما می توانید برای مشاهده زمان دقیق ثبت نام آزمون MHLE و همچنین تاریخ برگزاری و توزیع کارت و اعلام نتایج به مقاله زمان ثبت نام آزمون زبان MHLE وزارت بهداشت مراجعه کنید. در برخی از مواقع از سوی مرکز زبان وزارت بهداشت در زمان های نزدیک به آزمون دکتری و ارشد یک یا دو آزمون ارفاقی اضافه می شود که ما در بخش اخبار آزمون MHLE اگر آزمونی اضافه شود اطلاع رسانی می کنیم.

مهم ترین قسمت آزمون MHLE چیست؟

مسلما قسمت لغت! درست است از قسمت لغت نهایتا 20 سوال ممکن است طرح شود ولی قسمت ریدینگ 40 سوال است و به شدت ردینگ آزمون MHLE و MSRT به لغت بستگی دارد

چگونه می توان در مدت زمان کم در آزمون موفق شد؟

مشکلی که بسیاری از پشت کنکوری های دکتری تخصصی و ارشد وزارت بهداشت دارند این است که چگونه می توان در مدت کم در آزمون MHLE به موفقیت رسید. اکثر داوطلبان در شرایط استرس خواندن همزمان سایر دروس برای کنکور هستند و از سوی دیگر استرس نمره زبان رهایشان نمی کند. ما برای این افراد دو راهکار داریم، راهکار خلاصه و میانبر، شرکت در کلاس است. البته سر کلاس استادی بروید که سابقه تدریس چند ساله در زمینه آزمون MHLE را داشته باشد. اگر قصد شرکت در کلاس دارید سری به بخش کلاس MHLE سنا بزنید. در یک دوره فشرده دوماهه سنا می توانید نمره ی  60 تا 100 را کسب کنید. راهکار دوم این است که قبل از شروع مطالعه برای دروس اختصاصی، از شر مدرک زبان خلاص شوید و مطالعه برای گرفتن نمره قبولی در مدرک زبان را زودتر شروع کنید. وقتی که برای اولین بار نمره قبولی یا نمره مشروط را گرفتید توصیه می کنیم همزمان با مطالعه دروس تخصصی بصورت تفننی در آزمون های زبان بعدی شرکت کنید.

چرا پس از قبولی در یکی از آزمون ها، آزمونهای بعدی را هم شرکت کنیم؟

اگر داوطلب دکتری هستید و در هرکدام از آزمون های MHLE یا MSRT نمره قبولی یا مشرطی گرفتید تا روزه امتحان کتبی و ازمونی که سنجش اعلام میکند اخرین ازمون مورد قبول است پیشنهاد می کنیم تمامی آزمونها را شرکت کنید! و آزمونی که نمره بالاتری گرفتید را به عنوان مدرک خود چه در ویرایش اطلاعات و چه در مصاحبه و چه در ثبت نام دانشگاه تحویل دهید. پس به یک آزمون دادن و نمره قبولی پایین بسنده نکنید حتی اگر 90 هم گرفتید، پس سعی کنید هردو آزمون MHLE و MSRT را برای تمام تاریخ ها ثبت نام کنید (البته اگر هزینه آن برای شما خیلی زیاد نمی شود) و همراه با دروس کنکور (ارشد یا دکتری) درس زبان را نیز کنار آنها مطالعه نمایید با این کار هم آزمونها را شرکت میکنید و هم زبان را فراموش نمیکنید و هنگام قبولی در دانشگاه و نیاز شدید به زبان متوجه خواهید شد چه کار بزرگی انجام داده اید . البته پیشنهاد می شود قبل از ثبت نام دروس دکتری را شروع نکنید و تمام وقت خودتان را صرف زبان کنید که بتوانید ثبت نام کنید و بعد از ثبت نام استرس نمره قبولی زبان را نخواهید داشت و با خیال راحت شروع به خواندن دروس دکتری یا ارشد می نمایید.

چرا گرفتن نمره بالاتر در آزمون MHLE یا MSRT مهم است؟

اگر به شما بگویم 20 درصد از 50 درصد نمره مصاحبه دکترا به نمره زبان شما در این آزمون و همچنین ایستگاه زبان در روز مصاحبه بستگی دارد اغراق نکردم! پس برای قبولی یا گرفتن نمره حداقلی نخوانید  برای نمره بالا بخوانید با این کار به راحتی در وحله اول رقبای خودتان را پشت سر می گذارید. سعی کنید نمره خود را حداکثر بالای 61 بگیرید یعنی لب مرز قبولی نباشید تا غیر از نمره قبولی نمره اضافی هم به شما تعلق گیرد.

MSRT بهتر است یا MHLE ؟

این سوالی است که داوطلبان دکتری وزارت بهداشت از ما می پرسند و می خواهند بدانند تفاوت آزمون MSRT با MHLE چیست که ما در یک مطلب (به لینک رجوع کنید) ابتدا هم از نظر ساختاری و هم از نظر مقایسه هر دو آزمون را با هم مقایسه کرده ایم. از سوی دیگر پرسیده می شود که قبولی در MHLE راحت تر است یا در آزمون های دیگر. ما در مقاله MSRT بهتر است یا MHLE برای شما هر دو آزمون را آنالیز کرده ایم و در نهایت گفته ایم که در کدام آزمون شرکت کنید.

چرا برای بخش شنیداری ازمون MHLE در کلاس ها و کتاب ها خیلی کار نمی شود؟

عزیزان بیایید واقع بین باشیم، وقت گذاشتن برای مسلط شدن به بخش لیسنینگ وقت زیادی می خواهد، خود شما به هزینه اثربخشی این قسمت متوجه خواهید شد که وقتی که شما قرار است روی لسنینگ صرف کنید روی سه قسمت دیگر صرف کنید به راحتی می توانید نمره خودتان را بالا ببرید، شما حتی اگر سوالات لسنینگ را شانسی جواب دهید همه آنها اشتباه نخواهند بود و تعدادی از سوالات را درست جواب می دهید ولی سعی کنید ابتدا به سوالات این بخش گوش دهید و با دانش هرچند کم به سوال جواب دهید، چون شما دارای دانش لغت خوبی خواهید شد و به احتمال خیلی زیاد سوالات این بخش نیز برای شما آسان هستند چون چندین سوال از این بخش نیز متکی به لغات شما هستند.

نوشتن دیدگاه

مطالب مرتبط

تغییرات آزمون MHLE وزارت بهداشت 1403

دانلود دفترچه سوالات دکتری وزارت بهداشت ۱۴۰۲

آدرس سایت ثبت نام آزمون لیسانس به پزشکی

دانلود کلید سوالات دکتری وزارت بهداشت ۱۴۰۲

بودجه بندی سوالات آزمون لیسانس به پزشکی

آمار قبولی موسسه علوم پزشکی سنا در آزمون وزارت بهداشت 1402

تحلیل سوالات درس داخلی جراحی ارشد پرستاری 1402

دانلود سوالات ارشد تغذیه 91 تا 1402

تحلیل سوالات بیوشیمی بالینی ارشد علوم آزمایشگاهی 1402

رشته مورد نظر شما

آمار قبولی 3 سال اخیر
نمایندگی در کشور
رشته های تحت پوشش

 

اطلاعات تماس

map آدرس دفتر تهران: میدان انقلاب جمالزاده شمالی تقاطع فرصت شیرازی پلاک 72 طبقه 1

 call  02191017400  (خط ویژه)

 call  02166574345  

پاسخگویی در ساعات اداری (بجز روزهای تعطیل و ساعات 13تا14)

شنبه تا چهارشنبه: از 9 تا 18  پنجشنبه: تا 13