karname mamaei 99

با توجه به سوالات بسیار شما در رابطه با رشته مامایی در مقطع ارشد در این صفحه به سوالات متداول شما در رابطه با رشته مامایی توسط دپارتمان مشاوره سنا پاسخ داده شده است. بعد از مطالعه در صورت داشتن سوال می توانید از طریق ارتباط با مشاوران موسسه علوم پزشکی سنا پاسخ سوالات خود را دریافت نمایید.

سوالات متداول کنکور ارشد مامایی

اولین و مهم ترین سوالی که متقاضیان کنکور ارشد مامایی برایشان ایجاد می شود اطلاع از زمان ثبت نام و برگزاری آزمون کارشناسی ارشد مامایی می باشد. اگر جز متقاضیان شرکت در کنکور سال 99-1400 هستید، باید بگوییم زمان ثبت نام آزمون ارشد مامایی از 30 بهمن ماه آغاز و تا 10 اسفندماه ادامه خواهد داشت و زمان برگزاری کنکور ارشد مامایی در 26 و 27 تیرماه خواهد بود. این زمان ثبت نام در تاریخ 26 آذر ماه برای متقاضیان امسال ذکر شده است. برای سال های آتی این اطلاعیه به روز رسانی خواهد شد. تا انتها با ما همراه باشید تا پاسخ تمام سوالات خود را دریافت نمایید. 

telegram3

چه رشته هایی می توانند در آزمون ارشد مامایی شرکت کنند؟

مجموعه مامایی شامل دو گرایش مامایی و گرایش مشاوره در مامایی می باشد و تنها فارغ التحصیلان کارشناسی مامایی و پرستار ماما می توانند در مقطع ارشد این رشته شرکت کنند. 

با کارشناسی مامایی در چه رشته هایی در مقطع ارشد می توان شرکت کرد؟

یکی از مهم ترین سوالاتی که فارغ التحصیلان کارشناسی مامایی از مشاوران سنا می پرسند این هست که با کارشناسی مامایی در چه رشته هایی می توانند شرکت کنند و شرایط پذیرش در کدام رشته راحتر است. در پاسخ به شما عزیزان باید بگوییم، با کارشناسی مامایی شما می توانید علاوه بر مجموعه مامایی شما می توانید در شرته های علوم بهداشتی در تغذیه، علوم تشریح، آموزش بهداشت، اکولوژی انسانی، ژنتیک انسانی، فیزیولوژی، علوم تغذیه و مدیریت خدمات بهداشتی درمانی، نانوتکنولوژی پزشکی و... شرکت کنید. برای اطلاع از رشته های مجاز مامایی پیشنها می کنم به مقاله رشته های مجاز ارشد مامایی 99 مراجعه کنید.

برای ادامه تحصیل با کارشناسی مامایی کدوم رشته رو انتخاب کنم از نظر بازار کاری بهتر هست؟

باید به شما دوستان این مورد را یادآور شویم بازار کار و آینده شغلی در ابتدا برای هر رشته به علاقمندی شما مربوط می شود، یعنی اگر شما به رشته ای علاقه نداشته باشید نمی توانید در آن موفق باشید، پس قبل از هر چیری به علاقتون توجه کنید. طبیعتا ادامه تحصیل در مقطع ارشد مامایی برای شما شرایط شغلی بهتری را فراهم می کند و شما در مقطع دکتری هم می توانید در همین رشته ادامه تحصیل دهید.

اما اگر به دلیل متقاضیان زیاد این رشته و البته پذیرش کم که در مقاله  ظرفیت پذیرش ارشد مامایی  به طور کامل دانشگاه ها و ظرفیت پذیرش رشته مامایی در کل کشور بیان شده، قصد ادامه تحصیل در رشته ای را دارید که پذیرش در آن را حتر باشد و در مقطع دکتری بتوانید در رشته بهداشت باروری شرکت کنید، می توانید رشته هایی مانند مدیریت خدمات بهداشت درمانی، آموزش بهداشت و آموزش پزشکی در دکتری رشته بهداشت باروری شرکت کنید. اما اگر قصد ادامه تحصیل در مقطع دکتری در رشته بیولوژی تولید مثل شرکت کنید، پیشنهاد ما به شما شرکت در رشته فیزیولوژی، علوم تشریح می باشد. در نهایت برای داشتن آینده شغلی بهتر در درجه اول بهتر است مجموعه مامایی را انتخاب کنید. برای اطلاع از بازار کار رشته مامایی روی لینک کلیک نمایید.

bannerfinalmoshavere



سوالات متداول جهت آمادگی برای آزمون کارشناسی ارشد مامایی

بهترین منابع ارشد مامایی کدام است؟

یکی از بیشترین سوالات شما متقاضیان شرکت در کنکور ارشد مامایی، اطلاع از رفرنس ها و بهترین منابع ارشد مامایی می باشد.با توجه به اینکه منابع ارشد مامایی امسال اندکی تغییر داشته، برای اطلاع از آخرین منابع و رفرنس های اعلام شده توسط وزارت بهداشت حتما مقاله منابع آزمون ارشد مامایی  99  را مطالعه کنید تا ازآخرین تغییرات منابع مامایی مطلع شوید.

برای قبولی در کنکور ارشد مامایی روزانه چند ساعت مطالعه کنم؟

زمان مطالعه با توجه به شرایط فردی شما متفاوت است. اما به طور کلی برای قبولی در رشته ای که می خواهید باید روزانه مطالعه داشته باشید و هفتگی ساعت مطالعه خود را افزایش دهید. به طور مثال برای زبان باید روزانه نیم ساعت زمان گذاشته و سعی کنید در طول هفته این میزان مطالعه را افزایش دهید و برای دروس دیگر رشته مامایی بر اساس ضرایب و میزان سخت بودن باید سعی کنید با برنامه ریزی درست،مطالب را تا فروردین ماه به اتمام برسانید و از اردیبهشت ماه شروع به تست زنی و مرور کنید. برای یک داوطلب کنکور مرور و دوره و البته زدن تست بسیار حائز اهمیت است. بنابراین باید سعی کنید با مطالعه چند باره دروس تسلط خود را در مباحث افزایش دهید که البته این کار با مطالعه کتاب های رفرنس برای داوطلبی که 9 ماه و یا کمتر زمان دارد امکان پذیر نیست.

بنابراین پیشنهاد ما به شما مطالعه کتاب های طبقه بندی شده و کنکوری است تا با مطالعه چکیده مطالب، سرفصل های مهم و پرتکرار کنکور در کمترین زمان به تسلطی که می خواهید برسید. و البته برای اطلاع از کتاب های کنکور به لینک منابع ارشد مامایی مراجعه کنید و یا از طریق تماس با شماره 02166574345 پاسخ سوالات خود را دریافت نمایید.

از دی یا بهمن برای کنکور ارشد شروع به مطالعه کنم دیر نیست؟

هیچوقت برای شروع دیر نیست، مهم این است چجوری شروع میکنید. مطمئن باشید با داشتن برنامه ریزی و البته داشتن منابع درست قطعا به هدفتون می رسید. بسیار داشته ایم داوطلبانی را که با 4 ماه مطالعه رتبه تک رقمی شده اند، بنابراین اگر هدفتون رو مشخص کنید، مطمئن باشید به چیزی که میخواهید میرسید و در این راه می توانید از مشاوره های و کمک های مشاوران سنا استفاده کنید.

درصد قبولی ارشد مامایی چند است؟

اغلب دواطلبان با مشاهده درصد های داوطلبان در سال های گذشته به این نتیجه می رسند که میانگین درصد لازم برای قبولی در رشته ی مامایی چند است، و برای رتبه ای که می خواهند کسب کنند هر درس را تا چه حدودی باید بزنند. به همین منظور ما در مقاله کارنامه ارشد مامایی، نمونه کارنامه های قبول شدگان در سال های گذشته را در اختیار شما قرار می دهیم تا با مشاهده نمونه کارنامه های تا حدودی از میزان آمادگی که باید برای شرکت در کنکور ارشد وزارت بهداشت داشته باشید مطلع شوید. اما توجه داشته باشید رتبه و تراز هر فرد با توجه به میانگین درصد و تراز متقاضیان همان سال سنجش می شود.

 

سوالات متداول در تست زنی و روز کنکور

از چه زمانی و چگونه شروع به تست زنی کنم؟ نزدیک کنکور یا بعد از خواندن هر فصل؟

تست زنی یکی از موارد مهمی است که متقاضیان شرکت در کنکور باید آن را رعایت کنند، قبل از شروع مطالعه هر مبحث باید به تست های چند سال اخیر نگاه کنید و ببینید تست ها بیشتر از چه مباحثی طراحی شده اند و سعی کنید، با شناسایی سرفصل های مهم مطالعه خود را با دقت بیشتری انجام دهید.  بلافاصله پس از خواندن هر فصل، تست نزنید چون در این مواقع درصد شما به صورت کاذب بالا خواهد رفت. همیشه صبر کنید 2 یا 3 فصل تمام شود، بعد به سراغ تستهای فصلهای خوانده شده بروید. این کار باعث خواهد شد توانایی انتقال تمرکز شما از یک فصل به فصل دیگر بالاتر رود.بنابراین یا با کمک کتاب تست و یا شرکت در ازمون های آزمایشی و زدن تست سعی کنید میزان تسلط خود به مباحث را افزایش دهید.

بهترین کتاب تست برای ارشد مامایی چیست؟

یکی از بهترین کتاب هایی که به عنوان کتاب تست برای ارشد مامایی موجود است کتاب جعبه سیاه مامایی بوده، که این کتاب بصورت آزمون به آزمون پاسخ تشریحی ارائه کرده است و کسانیکه می خواهند بعد از مطالعه هر مبحث تست های کنکور آن مبحث را بزنند کتاب گنجینه سوالات ارشد مامایی با پاسخ تشریحی عالی است. اگر دوست دارید بخاطر دیدگاه طراحان سوال جدید وزارت بهداشت، در طول مطالعه بیشتر تست های کنکور 3 تا 5 سال اخیر را بزنید و تعداد این تست ها برای تست زنی شما کافی نیست، می توانید کتاب های تاس که شامل سوالای تالیفی استرا انتخاب کنید.

میشه برای کنکور ارشد مامایی یک یا چند درس را حذف کرد؟

حذف دروس برای داشتن مطالعه بیشتر در دروس دیگر در کنکور ارشد وزارت بهداشت کار بسیار نادرستی است، بسیار شنیده ایم که متقاضیان کنکور ارشد به این فکر هستند که دروس با ضرایب بالا را در الویت مطالعه خود قرار دهند و دروسی که ضرایب کمتر دارند را در الویت آخر گذاشته و یا حتی مطالعه نکنند، به این نکته توجه کنید که تراز شما نباید از یه حدودی پایین تر باشد. در مطلب تراز در آزمون ارشد وزارت بهداشت توضیحات بیشتری درباره تراز برای شما گفته شده است.

سوالات متداول در انتخاب گرایش و رشته محل

حداقل رتبه برای قبولی ارشد مامایی

برای رتبه تک رقمی ارشد مامایی حدودا در هر درس چند درصد باید بزنم؟

 در روزهای آتی پاسخ سوالات فوق را خواهیم داد. اگر شما هم سوالی درباره آزمون کارشناسی ارشد مامایی دارید آن را از طریق فرم زیر از ما بپرسید تا در همین صفحه به سوالات فوق اضافه کنیم

 

آزمون کارشناسی ارشد مامایی

نوشتن دیدگاه

مطالب مرتبط

تغییرات آزمون MHLE وزارت بهداشت 1403

تدریس نمونه کلاس ارشد پرستاری

دانلود دفترچه سوالات دکتری وزارت بهداشت ۱۴۰۲

آدرس سایت ثبت نام آزمون لیسانس به پزشکی

دانلود کلید سوالات دکتری وزارت بهداشت ۱۴۰۲

بودجه بندی سوالات آزمون لیسانس به پزشکی

آمار قبولی موسسه علوم پزشکی سنا در آزمون وزارت بهداشت 1402

تحلیل سوالات درس داخلی جراحی ارشد پرستاری 1402

نمونه تدریس درس زیست شناسی ارشد علوم آزمایشگاهی

رشته مورد نظر شما

آمار قبولی 3 سال اخیر
نمایندگی در کشور
رشته های تحت پوشش

 

اطلاعات تماس

map آدرس دفتر تهران: میدان انقلاب جمالزاده شمالی تقاطع فرصت شیرازی پلاک 72 طبقه 1

 call  02191017400  (خط ویژه)

 call  02166574345  

پاسخگویی در ساعات اداری (بجز روزهای تعطیل و ساعات 13تا14)

شنبه تا چهارشنبه: از 9 تا 18  پنجشنبه: تا 13