شرایط انتقال دانشجویان گروه پزشکی خارج از کشور به دانشگاه های علوم پزشکی داخل کشور به دلیل مشکلاتی که در نیمه اول سال جاری پیش آمد،  دو وزارتخانه علوم و بهداشت اقدامات لازم برای حل مشکلات این دانشجویان انجام دادند.

وزارت بهداشت و وزارت علوم تصمیم گرفتند که دانشجویان گروه غیر پزشکی که در رشته های موجود در دانشگاه های غیر علوم پزشکی تحصیل می کنند در صورتیکه یک ترم در دانشگاه های خارج از کشور تحصیل کرده اند با شرایطی می توانند به دانشگاه های داخل انتقال یابند.

آیین نامه انتقال دانشجویان خارج از کشور  به دانشگاه های علوم پزشکی داخل کشور، بیش از30  سال است که در وزارت بهداشت اجرا می شود.

شرایط انتقال دانشجویان خارج از کشور به دانشگاه های علوم پزشکی داخل 

طبق آیین نامه انتقال دانشجویان، تا پیش از این، تعداد واحدهای گذرانده شده توسط دانشجویان گروه پزشکی شاغل در دانشگاه های خارج از کشور 72 واحد بود که در حال حاضر براساس واحدهای موجود در سرفصل رشته مربوطه در دانشگاه های علوم پزشکی ایران این تعداد به 36 واحد کاهش یافته و سایر ضوابط و قوانین در آیین نامه انتقال این دانشجویان همچنان اجرا می شود و تغییری نداشته است.

1-حداقل معدل دوره پیش دانشگاهی دانشجویان گروه پزشکی شاغل در دانشگاه های خارج از کشور باید 17 باشد، همچنین معدل کتبی دیپلم این دانشجویان باید بالاتر از 16 و معدل واحدهای گذرانده شده در دانشگاه خارج از کشور باید بالای 15 باشد در حالیکه تا سال گذشته این معدل ها 14 بوده است.

 این شرایط  تنها برای دانشجویانی است که تا قبل از تیرماه 97 در دانشگاه های خارج از کشور مشغول به تحصیل بوده اند، چون ظرفیت پذیرش دانشگاه های علوم پزشکی داخل کشور محدود و متقاضی رشته های گروه پزشکی زیاد است و حدود 65 تا 70 درصد داوطلبان کنکور متقاضی ورود به رشته های گروه پزشکی هستند.

ممنوعیت انتقال افرادی که از 10 دی ماه 97 برای تحصیل در پزشکی خارج اقدام کنند

انتقال افرادی که از 10 دی ماه سال جاری (اول ژانویه 2019 ) برای تحصیل در رشته های گروه پزشکی به دانشگاه های خارج از کشور اقدام می کنند، ممنوع بوده و باید تا انتهای دوره در دانشگاه خارج از کشور تحصیل کنند. همچنین فارغ التحصیلان دانشگاه های خارج از کشور باید شرایط ارزشیابی برای مدارکی را که در خارج از کشور اخذ می کنند را داشته باشند.

اخذ پذیرش از دانشگاه های علوم پزشکی بر عهده خود دانشجو بوده و چنانچه دانشگاه ظرفیت پذیرش داشته باشد، پس از پرداخت شهریه مصوب هیات امنای دانشگاه مورد نظر و تطبیق واحدهای گذرانده شده در دانشگاه های خارج از کشور، این افراد می توانند در دانشگاه مورد نظر ادامه تحصیل دهند.

وزارت بهداشت هیچ دانشگاه علوم پزشکی را مجبور و مکلف به پذیرش دانشجویان گروه پزشکی شاغل به تحصیل در دانشگاه های علوم پزشکی خارج از کشور نکرده است.

جهت دریافت اطلاعات روی لینک کلیک نمایید.

تسهیلات دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی در سال جدید

تمهیدات وزارت بهداشت برای رشته‌های بدون متقاضی 97-98

رفاه حال خارج رفته‌ها یا پذیرش پرابهام در دانشگاههای پزشکی

شرایط انتقال به دانشگاه های علوم پزشکی برای دانشجویان جدید

نوشتن دیدگاه

مطالب مرتبط

آدرس سایت ثبت نام آزمون لیسانس به پزشکی

نکات مهم قبل از انتخاب رشته های علوم پزشکی در کنکور تجربی

بودجه بندی سوالات آزمون لیسانس به پزشکی

شهریه دانشگاه علوم پزشکی ۱۴۰۲-۱۴۰۳

لیست رشته های طرح اجباری علوم پزشکی ۱۴۰۲

دانلود آیین نامه لیسانس به پزشکی ۱۴۰۲-۱۴۰۳

آمار قبولی موسسه علوم پزشکی سنا در آزمون وزارت بهداشت 1402

آمار قبولی موسسه علوم پزشکی سنا

سرفصل و بودجه بندی سوالات ارشد ژنتیک پزشکی 94 تا 1402

رشته مورد نظر شما

آمار قبولی 3 سال اخیر
نمایندگی در کشور
رشته های تحت پوشش

 

اطلاعات تماس

map آدرس دفتر تهران: میدان انقلاب جمالزاده شمالی تقاطع فرصت شیرازی پلاک 72 طبقه 1

 call  02191017400  (خط ویژه)

 call  02166574345  

پاسخگویی در ساعات اداری (بجز روزهای تعطیل و ساعات 13تا14)

شنبه تا چهارشنبه: از 9 تا 18  پنجشنبه: تا 13