zarfiat arshad olom pezeshki

علت ظرفیت کم پذیرش دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟ چه روندی را باید پیش رو داشت تا ظرفیت رشته های پزشکی و علوم پزشکی افزایش پیدا کند؟ این دانشگاه ظرفیت های مشخصی را پذیرش می کنند و طبق آخرین اخبار منتشر شده اگر دانشگاهی زیر ساخت مناسب داشته باشد، ظرفیت بیشتری می‌گیرد.

یکی از دغدغه های اغلب متقاضیان رشته های پزشکی و علوم پزشکی ظرفیت پذیرش دانشگاه های علوم پزشکی می باشد و یکی از سوالاتی که همواره داوطلبان از مشاوران ما می پرسند علت کم بودن ظرفیت پذیرش رشته های پزشکی و علوم پزشکی است! همانطور که می دانید به دلیل ارزش مدرک و بسیاری از شرایط دیگر پذیرش این رشته ها در مقطع ارشد ودکتری بسیاری از داطلبان حتی با مدرک فارغ التحصیلی وزارت علوم برای ادامه تحصیل در رشته های علوم پزشکی علاقمند می شوند و عده ی زیادی هم نمی دانند که با مدرک فارغ التحصیلی وزارت علوم با گرایش های علوم پایه ، فنی مهندسی، کشاورزی و علوم انسانی می توانند در رشته های علوم پزشکی تحصیل نمایند، در انتهای مقاله لیست رشته های مجاز برای شرکت در رشته های علوم پزشکی به طور کامل ذکر شده است.

نکته ی مهم :

یکی دیگر از مواردی که امسال اغلب داوطلبان با آن مواجه شدن درصد زبان و عدم صادر شدن کارنامه برای داوطلبانی بوده که درصد زبان خود را کمتر از 25 زده اند، بارها و بارها این نکته را به دوستان یاد آوری کرده ایم که زدن درصد 25 درس زبان و 30 درصد میانگین دروس اختصاصی برای صادر شدن کارنامه ضروری می باشد و زدن این درصد با انتخاب درست منابع ، داشتن برنامه ریزی و البته زدن تست کار چندان سختی نمی باشد.

بنابراین اگر جز شرکت کنندگان در آزمون ارشد وزارت بهداشت 98 بوده اید و کارنامه برایتان صادر نشده است باید منتظر اخبار جدید اعلام شده از سوی مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور باشید و بلافاصله بعد از اعلام اخبار جدید اطلاعات در کانال تلگرام، سایت و اینستاگرام موسسه علوم پزشکی سنا به روز رسانی خواهد شد. 

telegram3

آن دسته از دوستانی که به هر دلیل موفق به قبولی در کنکور ارشد وزارت بهداشت نشده اند ویا متقاضی شرکت در آزمون ارشد وزارت بهداشت 99 هستند، به این نکته توجه داشته باشند همانطور که توضیح دادیم انتخاب منابع طبقه بندی شده و داشتن برنامه ریزی برای مطالعه و زدن تست در هر درس می تواند شانس قبولی و زدن درصد بالا را برای شما دو چندان کند. پس کافیت هر آنچه را که برای شرکت در آزمون سال بعد در ذهن دارید را با مشاوران در میان گذاشته و از طریق ارتباط با دپارتمان مشاوره رایگان پاسخ سوالات خود را دریافت نمایید. ربا شماره 02166574345

 

ظرفیت پذیرش دانشگاه های پزشکی و علوم پزشکی

دکتر حمید اکبری درباره ملاک وزارت بهداشت در تعیین ظرفیت دانشگاه‌ها در رشته‌های علوم پزشکی و انتقاد برخی از دانشگاه‌ها در محدودیت ظرفیت گفت: ملاک وزارت بهداشت کیفیت و توانمندی دانشگاه در پذیرش و تربیت دانشجو است و ظرفیت را بر اساس امکانات به آنها می‌دهد.

وی افزود: برای وزارت بهداشت بخش دولتی و غیر دولتی تفاوتی ندارد و هر کجا ملاک‌های وزارت بهداشت از جمله نسبت استاد به دانشجو، فضای آموزشی، تخت آموزشی، یونیت آموزشی و آزمایشگاه را به طور مناسب تامین کند، به آن بخش ظرفیت داده می‌شود.

قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت یادآور شد: با توجه به اینکه استانداردهای وزارت بهداشت یکسان است بنابراین ملاک تعیین ظرفیت در بخش غیر دولتی و در بخش دانشگاه‌های علوم پزشکی یکسان است.

وی خاطرنشان کرد: وزارت بهداشت در صورت داشتن توانمندی دانشگاه‌ها به آنها ظرفیت می‌دهد ضمن اینکه نیازهای کشور هم دیده می‌شود و به طور معمول اگر دانشگاهی یک عددی را اعلام می‌کند وزارت بهداشت در مجموع با توجه به همه وجوه و ملاک ها 10 تا 20 درصد هم بیشتر به دانشگاه‌ها ظرفیت می‌دهد.

اکبری تاکید کرد: اکنون هم هر دانشگاه علوم پزشکی متقاضی باشد، ظرفیت لازم را داشته باشد و علاوه بر آن زیرساخت مناسب هم داشته باشد چه در بخش شهریه‌پرداز و چه در بخش آموزش رایگان، وزارت بهداشت استقبال می‌کند و ظرفیت می‌دهد.

لینک مرتبط:

 زمان ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 99

منابع مفید برای آزمون وزارت بهداشت کدامند ؟

زمان اعلام نتایج آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 98

 

 

 

نوشتن دیدگاه

مطالب مرتبط

آدرس سایت ثبت نام آزمون لیسانس به پزشکی

نکات مهم قبل از انتخاب رشته های علوم پزشکی در کنکور تجربی

بودجه بندی سوالات آزمون لیسانس به پزشکی

شهریه دانشگاه علوم پزشکی ۱۴۰۲-۱۴۰۳

لیست رشته های طرح اجباری علوم پزشکی ۱۴۰۲

دانلود آیین نامه لیسانس به پزشکی ۱۴۰۲-۱۴۰۳

آمار قبولی موسسه علوم پزشکی سنا در آزمون وزارت بهداشت 1402

آمار قبولی موسسه علوم پزشکی سنا

سرفصل و بودجه بندی سوالات ارشد ژنتیک پزشکی 94 تا 1402

رشته مورد نظر شما

آمار قبولی 3 سال اخیر
نمایندگی در کشور
رشته های تحت پوشش

 

اطلاعات تماس

map آدرس دفتر تهران: میدان انقلاب جمالزاده شمالی تقاطع فرصت شیرازی پلاک 72 طبقه 1

 call  02191017400  (خط ویژه)

 call  02166574345  

پاسخگویی در ساعات اداری (بجز روزهای تعطیل و ساعات 13تا14)

شنبه تا چهارشنبه: از 9 تا 18  پنجشنبه: تا 13