nahve motale dar mahe mobarak ramezan

نحوه مطالعه در ماه مبارک رمضان برای کنکوری ها: با آغاز ماه مبارک رمضان و ساعات زیاد روزه داری در این ماه و مصادف بودن آن با فصل گرما، داوطلبانی که قصد مطالعه در این زمان یک ماه برای کنکور ارشد را دارند ممکن است تغییراتی در میزان ساعت مطالعه و خواب و تغذیه داوطلبان ایجاد شود در ادامه روش هایی را برای برنامه ریزی درست در این مدت یک ماهه به شما عزیزان ارائه خواهیم داد.

در ابتدا باید به عزیزانی که قصد شرکت در کنکور ارشد و دکتری و یا هر آزمون دیگری را دارند، بگوییم که با تمام این دشواری ها اجازه ندهید که عواملی چون گرسنگی، احساس ضعف و کمبود انرژی شما را از رسیدن به هدفتان باز دارد و با نگه داشتن حد مطلوب ساعات مطالعه در ماه مبارک رمضان از دیگر رقبای خود عقب نمانید.

تا انتها مقاله نکات لازم برای داشتن بازدهی مناسب در کنکور را مطالعه نمایید و در صورت داشتن سوال و یا تهیه منابع و کتب برای جمع بندی و یا شرکت در آزمون های آزمایشی برای اطلاع از میزان درصد و تراز خود و هر سوالی برای داشتن برنامه ریزی مناسب درسی با شماره 02166574345 تماس حاصل نمایید. در این مدت یک ماهه می توانید از مشاوره ها و کمک های تحصیلی موسسه علوم پزشکی سنا بهرمند شوید.

telegram3

بهترین ساعات مطالعه در ماه مبارک رمضان

با توجه به اینکه در ساعات اولیه صبح گرسنگی و احساس ضعف به شما غلبه نکرده است بنابراین بهتر است مطالعه را به ساعات اولیه صبح موکول کنید.  توصیه می شود پس از میل کردن سحری بعد از یک ساعت، مطالعه را آغاز کرده و تا حوالی ظهر با برنامه ریزی درست دروس را مطالعه نمایید. سپس می توانید بعد از ظهر و با کاهش انرژی بدن چند ساعتی را به خواب و استراحت بپردازید، بعد از استراحت در مدت زمان یک یا دو ساعته باقی مانده به افطار دروس سبک را مطالعه و یا به مرور و تست زدن دروسی که خوانده اید بپردازید. بعد از صرف افطار و پس از یک استراحت کوتاه مدت، مطالعه را شروع کرده و نهایتا تا ساعت 12 شب به مطالعه خود ادامه دهید.

توجه کنید که به خاطر روزه دار بودن، جای خواب شب را با مطالعه روزعوض نکنید، خواب شب را طبق اصول توصیه شده برنامه ریزی کنید تا بدین روش از شرایط فیزیولوژیک بدن برای برخورداری از بالاترین بازده مطالعاتی بهره مند شوید.

 

توصیه های غذایی در ماه رمضان برای کنکوری ها

با توجه به میزان ساعات روز برای روزه داری داوطلبان باید توصیه های غذایی را رعایت نمایند تا شرایط برای بازده مطالعاتی کامل باشد.

  • حتما سحری را کامل میل کنید. بهتر است در وعده‌ی سحر به جای استفاده از قندهای ساده نظیر حلوا، قند و شکر، شیرینی، مربا و عسل از قند‌های مرکب نظیر نان، برنج و ماکارانی استفاده شود.  برای خوردن سحری حتما وقت کافی اختصاص دهید و با آرامش و دور از استرس غذای خود را میل نمایید.
  • مصرف کلسیم و فسفر در بسیاری از واکنش‌های سیستم مغزی و آزاد کردن انرژی در بدن نقش دارند، بنابراین از مصرف شیر و ماست در وعده‌ی سحر و افطارغافل نشوید.
  • غذای افطار را به آرامی اما در یک وعده میل کنید و از خوردن تنقلات فراوان در فاصله افطار تا سحر بپرهیزید. این کار باعث می شود معده ی شما برای صرف سحری به طور کامل خالی و آماده باشد.
  • مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین‌های گروه B و ویتامین‌E نظیر آجیل و گردو در اکسیژن‌رسانی به مغز و خنثی‌سازی رادیکال‌های آزاد مهاجم به مغز و اعصاب و در تمرکز و حافظه مؤثر بوده  بنابراین در وعده‌ی شام بعد از افطار افراد کنکوری توصیه می شود.
      

لینک مرتبط با آزمون ارشد وزارت بهداشت:

تمدید دوباره مهلت ثبت نام آزمون ارشد وزارت بهداشت 98

سهمیه استعداد درخشان ارشد وزارت بهداشت 98 : سوالات رایج

 

دیدگاه‌ها  
0 # الی 1398-02-17 11:42
ینی بعد خوردن سحری یه ساعت بخوابیم و بعد یه ساعت بیدارشیم؟؟ :-*
پاسخ دادن
نوشتن دیدگاه

مطالب مرتبط

نکات مهم قبل از انتخاب رشته های علوم پزشکی در کنکور تجربی

آمار قبولی موسسه علوم پزشکی سنا در آزمون وزارت بهداشت 1402

دستورالعمل شرکت در کلاس آنلاین سنا

آمار قبولی موسسه علوم پزشکی سنا در آزمون ارشد بهداشت 1401

راهنمای شرکت در همایش رایگان زبان ارشد وزارت بهداشت موسسه سنا

آموزش دانلود سوالات و ورود پاسخ ها نهم 1401

شرایط پذیرش دانشجویان غیر ایرانی در علوم پزشکی

نحوه تکمیل فرم خود اظهاری

معرفی رشته سلامت و ترافیک در وزارت بهداشت

رشته مورد نظر شما

آمار قبولی 3 سال اخیر
نمایندگی در کشور
رشته های تحت پوشش

 

اطلاعات تماس

map آدرس دفتر تهران: میدان انقلاب جمالزاده شمالی تقاطع فرصت شیرازی پلاک 72 طبقه 1

 call  02191017400  (خط ویژه)

 call  02166574345  

پاسخگویی در ساعات اداری (بجز روزهای تعطیل و ساعات 13تا14)

شنبه تا چهارشنبه: از 9 تا 18  پنجشنبه: تا 13