arshad vezarat behdasht 99

چگونه برای مصاحبه دکتری وزارت بهداشت خود را آماده کنیم ؟ : بعد از برگزاری آزمون دکتری وزارت بهداشت و انتشار کلید اولیه اکثر متقاضیان تا حدودی از میزان درصد هایی که در هر درس برای رشته و گرایش خود زده اند باخبر می شوند و آنچه که به دنبال آن هستند اطلاع از حدود درصد لازم برای قبولی در رشته ای که در مقطع دکتری شرکت کرده اند و اطلاع سطح علمی دانشگاه های پذیرنده و در نهایت در صورت مجاز شدن، موفقیت در آزمون مصاحبه و عبور از ایستگاههای مربوطه می باشد.

یکی از مهم ترین نکاتی که یک متقاضی دکتری بعد از مجاز شدن برای انتخاب رشته دکتری وزارت بهداشت باید به آن توجه داشته باشد، اطلاع از ظرفیت پذیرش رشته ها و دانشگاه ها  می باشد. با توجه به محدودیت پذیرش رشته های دکتری علوم پزشکی آنچه که متقاضیان برای انتخاب رشته /محل باید به آن توجه داشته باشند سطح علمی و جایگاه رشته ی مورد نظر در آن دانشگاه،  مساف،  شرایط رفت و آمد می باشد، چرا که ممکن است دوره تحصیل در دکتری تا 6 سال هم به طول بیانجامد داوطلب باید تمام موارد را در نظر داشته باشد تا در دوره تحصیل خود دچار مشکل نشود.

یکی دیگر از موضوعات حائز اهمیت برای داوطلبان، آمادگی روز مصاحبه دکتری بوده و همه ی شما دانشجویان این مقطع می دانید که کوچکترین اشتباه در روز مصاحبه می تواند آینده تحصیلی فرد را تحت تاثیر قرار دهد. بسیار از داوطلبان بوده اند که نمره کتبی خوبی را کسب کرده اما به دلیل آماده نبودن در روز مصاحبه نتوانستند در رشته و دانشگاه انتخابی خود پذیرش شوند. بنابراین با توجه به اینکه مصاحبه دکتری وزارت بهداشت منحصر به فرد بوده تنها افرادی می توانند به شما برای حضور موفق تر در روز مصاحبه کمک کنند که خود این مرحله را گذرانده باشند. به همین منظور موسسه علوم پزشکی سنا با داشتن کادر مجرب و باتجربه می تواند برای مصاحبه دکتری وزارت بهداشت به شما دانشجویان یاری برساند. برای ارتباط با دپارتمان مشاوره با شماره 02166574345 تماس حاصل نمایید و هر آنچه را که  نیاز دارید از مشاوران ما بپرسید.

 

telegram3

مدارک لازم برای پذیرش مصاحبه دکتری وزارت بهداشت 

سنجش و پذیرش در مقاطع دكتری تخصصی و دكتری پژوهشی به شرح زیر انجام می پذیرد:

1- آزمون شفاهی (مصاحبه) برای دوره ی دكتری تخصصی توسط مناطق آمایشی (دانشگاهها) و برای دوره ی دكتری پژوهشی توسط مراكز تحقیقات مجری دوره دكتری پژوهشی (سازمانها، مؤسسات و دانشگاههای علوم پزشكی) برگزار خواهد شد.

2- از داوطلبانی كه در آزمون كتبی (مرحله ی اول) حدنصاب نمره ی لازم را (با توجه به سهمیه ی داوطلب) كسب كرده باشند، به تعداد دو برابر ظرفیت آن رشته انتخاب میشوند و بر اساس اولویت نمره كتبی و انتخاب محل جهت مصاحبه معرفی خواهند شد.
3- برای داوطلبان دوره ی دكتری پژوهشی داشتن حداقل دو مقاله ی تحقیقی اصیل  (Original) منتشر شده در مجلات علمی، پژوهشی معتبر نمایه شده در نمایه نامه های بین المللی PubMed یا Web of Science به عنوان نویسنده ی اول یا مسئول در زمان مصاحبه الزامی است. همچنین نمره زبان مشروط برای این داوطلبان قابل قبول نمیباشد.

تذكر مهم: داوطلبانی كه در آزمون كتبی دكتری پژوهشی قبول میشوند؛ میبایست هنگام انتخاب رشته محل دو مقاله شرطی چاپ شده را داشته باشند و لذا نامه پذیرش مقاله  Acceptance به هیچ وجه قابل قبول نمیباشد.چنانچه فقط یكی از دو مقاله شرطی در مجلات نمایه شده در نمایه بین المللی Emerging Sources وISI(ESC) Citation باشد قابل قبول است. دو مقاله شرطیحتما باید مقاله تحقیقی اصیل باشد.

 

مراحل آمادگی مصاحبه دکتری وزارت بهداشت

 دانشگاه ها، سازمانها و موسسات علوم پزشکی پذیرنده متقاضیان دکتری علوم پزشکی توسط مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور در دفترچه انتخاب رشته دکتری وزارت بهداشت اعلام خواهد شد و قبول شدگان باید در تاریخ و زمان مشخص شده با همراه داشتن مدارک مصاحبه دکتری وزارت بهداشت در محل مصاحبه حاضر شوند. برای حضور در روز مصاحبه داوطلبان باید به نکات زیر توجه داشته باشند.

1-اعتراض به اشتباهات احتمالی کلید

2- تکمیل اطلاعات در مورد ایستگاه دوم مصاحبه
یکی از ایستگاه های مهم مصاحبه که هر شخص را دچار نگرانی و مشکل میکند، ایستگاه "ارائه شفاهی مطالب علمی" می باشد، در این ایستگاه داوطلب باید در مورد یک موضوع علمی مرتبط با رشته خود سخنرانی کوتاهی داشته باشد، اما از سمتی تنوع موضوعات و از سویی دیگر شرایط آزمون باعث میشود که داوطلب نتواند اطلاعات مناسبی را به داوران ارایه نماید. لذا داوطلب باید اطلاعات خود را از موضوعات مربوطه تکمیل نماید.

3- تقویت اطلاعات پژوهشی برای ایستگاه مرحله سوم
یکی از مواردی که داوران آزمون مصاحبه دکتری توجه زیادی به آن میکنند میزان تسلط داوطلب به اطلاعات پژوهشی و مقاله های علمی میباشد، لذا هر داوطلبی باید از پایگاه های تخصصی کسب مطالب علمی در رشته خود توانایی کافی را داشته باشد.

4- تقویت زبان انگلیسی
یکی از ایستگاه های مهم در روز مصاحبه ایستگاه زبان می باشد، توجه شود که این ایستگاه جدای از نمره آزمون زبان کسب شده در قبل از مرحله کتبی می باشد و داوطلب باید بتواند به سوالات مورد پرسش داوران به زبان انگلیسی پاسخ دهد. بدیهی است که تسلط در زبان انگلیسی در زمان اندک پیش رو غیرممکن میباشد، اما داوطلبان میتوانند با اطلاع در مورد سوالات زبان و نحوه پاسخ دادن به این سوالات و در نهایت تمرین تخصصی در مورد این مرحله، خیال خود را بابت این مرحله از مصاحبه راحت نمایند.

5-  تکمیل و تقویت رزومه
یکی از بزرگترین دلایلی که در سالهای گذشته باعث شده است داوطلبان نتوانند مرحله مصاحبه را با موفقیت طی کنند عدم رزومه مناسب میباشد. قسمت اعظمی از نمره رزومه، نمره ای است که به کیفیت و تعداد مقالات منتشر شده و کتب تالیفی داوطلب تعلق میگیرد و داوطلبانی که در این قسمت از آزمون محتوای مناسبی برای ارایه ندارند شانس خود را برای قبولی کمرنگ میکنند. از سمت دیگر داوطلبانی که در دانشگاه ها و مراکز علمی تدریس داشته اند، با ارایه مستندات مناسب میتوانند نمره خود را افزایش دهند. قابل ذکر است نمره زبان داوطلب نیز در این مرحله امتیاز دهی میشود. بنابراین داولبان باید در فرصت باقیمانده نسبت به تکمیل و تقویت رزومه خود اقدام نمایند.

6- تکمیل پایان نامه و مقالات استخراج شده از آن
در صورتی که هنوز فارغ التحصیل نشده اید و پایان نامه خود را تکمیل نکرده اید مسلما اولویت اصلی شما باید تکمیل این قسمت از رزومه میباشد.

سخن پایانی :

شاید با درنظرگرفتن موارد فوق تصور کنید که رسیدن به آمادگی لازم در این مدت باقیمانده دور از ذهن باشد و موفقیت در آزمون مصاحبه و عبور از ایستگاههای مربوطه شما را نگران کند. اما در همین راستا موسسه علوم پزشکی سنا با بهره مندی از متخصصین و اساتید علمی و پژوهشی کشور، میتواند در هر کدام از موارد فوق به شما کمک کند.
همچنین موسسه سنا کارگاهی را به صورت رایگان برگزار میکند. اطلاعات تکمیلی به زودی اعلام میشود.

 

دیدگاه‌ها  
+4 # محمودی 1400-07-26 06:49
با عرض سلام خدمت شما مشاورین گرامی. من کارشناسی ارشد پرستاری هستم. تعداد مقالاتم زیاد هست ولی سابقه بالین و تدرسیم خیلی کم هست و چند سال از فارق التحصیلی من میگذرد. چقدر امکان قبولی در مصاحبه دکترا دارم؟ ممنونم.
پاسخ دادن
نوشتن دیدگاه

مطالب مرتبط

تغییرات آزمون MHLE وزارت بهداشت 1403

دانلود دفترچه سوالات دکتری وزارت بهداشت ۱۴۰۲

کلاس مدیریت خدمات بهداشتی درمانی وزارت بهداشت

دانلود کلید سوالات دکتری وزارت بهداشت ۱۴۰۲

آمار قبولی موسسه علوم پزشکی سنا در آزمون وزارت بهداشت 1402

دانلود سوالات ارشد بهداشت حرفه ای 93 تا 1402

دانلود دفترچه سوالات ارشد بهداشت محیط 92 تا 1402

دانلود سوالات ارشد اقتصاد بهداشت 94 تا 1402

دانلود کلید سوالات آزمون ارشد وزارت بهداشت ۱۴۰۲

رشته مورد نظر شما

آمار قبولی 3 سال اخیر
نمایندگی در کشور
رشته های تحت پوشش

 

اطلاعات تماس

map آدرس دفتر تهران: میدان انقلاب جمالزاده شمالی تقاطع فرصت شیرازی پلاک 72 طبقه 1

 call  02191017400  (خط ویژه)

 call  02166574345  

پاسخگویی در ساعات اداری (بجز روزهای تعطیل و ساعات 13تا14)

شنبه تا چهارشنبه: از 9 تا 18  پنجشنبه: تا 13