rotbe bartar

رتبه های برتر چه کارهایی برای موفقیت خود انجام داده اند؟
با بررسی عملکرد رتبه های برتر، مشخص می‌شود که این داوطلبان در برخی زمینه‌ها ، عملکرد متفاوتی با سایر رقیبان خود داشته اند.

1- حضور در آزمون های آزمایشی: با بررسی رتبه های برتر سالهای گذشته متوجه می شویم که در مجموع بین 70-80 درصد از رتبه های برتر در آزمون های آزمایشی شرکت داشته اند. نکته قابل توجه این است که حضور فعال و منظم در جلسات کنکورهای آزمایشی ( و نه صرفا ثبت نام آزمونها) در کیفیت رتبه داوطلبان اثری شگفت انگیز دارد.

2- ساعت مطالعه مناسب: هرچند همواره کیفیت مطالعه بر کمیت آن برتری دارد، در این میان داوطلبانی موفق ترند که ضمن رعایت کیفیت مطالعه، به کمیت مطالعه خود نیز اهمیت می دهند. در بررسی بازه زمانی رتبه های برتر  به این نتیجه میرسیم که بیش از 70درصد رتبه های برتر رشته های پرطرفدار به طور متوسط حداقل 7 ساعت مطالعه روزانه داشته اند. این در حالی است که رتبه های برتر رشته های روانشناسی بالینی، ژنتیک پزشکی، بیوشیمی بالینی، هماتولوژی و ایمنی شناسی میانگین ساعات مطالعه بیشتری نسبت به همنوعان خود در دیگر رشته ها داشته اند. بدیهی است که میانگین ساعت مطالعه رتبه های برتر در دو سه ماه مانده به کنکور به روزی 10 ساعت میرسد.

3- منابع آموزشی مناسب: اکثر رتبه های برتر اذعان دارند که با توجه به نیاز خود از منابع آموزشی کنکوری مناسب با خود و متناسب با آزمون های وزارت بهداشت استفاده کرده اند. قابل ذکر است استفاده از جزوات شخصی رتبه های برتر سالهای گذشته به هیچ وجه نمی تواند منبع مناسبی برای هر داوطلب دیگری باشد.

4- هماهنگی با برنامه آزمون های آزمایشی : بسیاری از رتبه های برتر اذعان دارند که به مرور زمان و با نزدیکتر شدن به زمان کنکور به خصوص دوران جمع بندی به سرفصل ها و برنامه های کنکورهای آزمایشی خود پایبند بوده و آن ها را اجرایی کرده اند.

5- خودآگاهی و فراشناخت از نحوه مطالعه و شرایط آزمون: بسیاری از رتبه های برتر ، تسلط مناسبی بر روش های موثر مطالعه ی خود دارند به طوری که می توانند روش های موثر خود را به صورت کتبی یا شفاهی بیان کنند. آنها با بودجه بندی تقریبی سوالات هر درس و دیدگاه طراحان سوال آشنایی دارند و مطالعات خود را بر آن مبنا انجام می دهند.

6- جمع بندی صحیح: بسیاری از داوطلبان علی رغم مطالعه مناسب در طول سال، در ماه های انتهایی موفق به جمع بندی صحیح دروس خود نمیشوند، برخی از این داوطلبان در طول سال تحصیلی به روزهای جمع بندی فکر نکرده و یک منبع مطالعاتی مناسب در این دوران ندارد، این در حالی است که رتبه های برتر هر کدام بنا به شرایط و رشته تحصیلی خود از کلاسهای جمع بندی، کتاب های خلاصه کنکوری و منابع خلاصه نویسی شده شخصی خود استفاده کرده اند.  

7- اعتماد به نفس: با مصاحبه با رتبه های برتر متوجه میشویم که حدود70 درصد از آنها، قبل از حضور در جلسه کنکور به قبولی و رتبه برتر شدن خود اطمینان داشته اند. به گفته این داوطلبان حضور در آزمونهای آزمایشی، به خصوص آزمون های حضوری شبیه ساز کنکور، با تعداد شرکت کننده حقیقی و کسب رتبه های مناسب در این آزمونها اطمینان آنها را برای کسب رتبه برتر در آزمون اصلی وزارت بهداشت راحت تر کرده است.

مهندس امینی- مشاور رتبه های تک رقمی

لینک مرتبط:

مشاوره

چگونه ساعت مطالعه خود را افزایش دهیم؟

چگونه آزمون‌های آزمایشی خود را تحلیل کنیم؟

نحوه مطالعه در ماه مبارک رمضان برای کنکوری ها

تراز در آزمون ارشد وزارت بهداشت چگونه محاسبه می شود؟

 

 

نوشتن دیدگاه

مطالب مرتبط

نمونه سوال رایگان آزمون های کشوری سنا

نکات مهم قبل از انتخاب رشته های علوم پزشکی در کنکور تجربی

لیست رشته های طرح اجباری علوم پزشکی ۱۴۰۲

تخفیف های شگفت انگیز سنا

لینک رایگان جلسه اول کلاس های وزارت بهداشت ۱۴۰۲-۱۴۰۳

خبرنامه ویژه آزمون های جمع بندی ارشد وزارت بهداشت

نحوه تکمیل فرم خود اظهاری

سهمیه مناطق محروم آزمون های وزارت بهداشت

کلاس های آمادگی کنکور ارشد پزشکی ترم پاییز

رشته مورد نظر شما

آمار قبولی 3 سال اخیر
نمایندگی در کشور
رشته های تحت پوشش

 

اطلاعات تماس

map آدرس دفتر تهران: میدان انقلاب جمالزاده شمالی تقاطع فرصت شیرازی پلاک 72 طبقه 1

 call  02191017400  (خط ویژه)

 call  02166574345  

پاسخگویی در ساعات اداری (بجز روزهای تعطیل و ساعات 13تا14)

شنبه تا چهارشنبه: از 9 تا 18  پنجشنبه: تا 13