ایجاد رشته تغذیه ورزشی در دپارتمان تغذیه : بر اساس اخبار اعلام شده و با توجه نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران به منظور بررسی برنامهها و چالشهای دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی و به دلیل نیاز کشورمان باید ۷ رشته در دانشکده تغذیه و رژیم شناسی راهاندازی می شد که چند رشته آن شامل تغذیه جامعه، تغذیه بالینی، تغذیه سلولی مولکولی و سیاستگذاری تغذیه و...ایجاد شده است.
در ادامه به سوالات شما در رابطه با رشته و مدارک مجاز برای شرکت در کارشناسی ارشد تغذیه ورزشی و منابع این رشته پاسخ داده خواهد شد. در صورتی که متقاضی تحصیل در مقطع ارشد تغذیه وزارت بهداشت هستید، هر آنچه را که برای شرکت در آزمون ارشد تغذیه که شامل منابع ،رشته های مجاز، مشاهده نمونه کارنامه های ارشد تغذیه نیاز دارید در انتهای مقاله در اختیار شما قرار داده خواهد شد.
علاقمندان و فارغ التحصیلان رشته های علوم پایه، کشاورزی و علوم دامی برای اطلاع از رشته های مجاز ارشد وزارت بهداشت مقاله رشته های مجاز ارشد وزارت بهداشت با کارشناسی علوم پایه و رشته های مجاز ارشد وزارت بهداشت با کارشناسی کشاورزی را مطالعه کنید.
ایجاد رشته تغذیه ورزشی در دپارتمان تغذیه
طبق اخبار اعلام شده پس از طی مراحل قانونی، بهعنوان نخستین دانشکده ارائه دهنده این رشته در کشور، از سال ۹۸ رشته تغذیه ورزشی پذیرش دانشجو خواهد داشت. کارشناسی ارشد تغذیه بالینی با ۵۶۰ ساعت کارآموزی و کارورزی در بیمارستانها راهاندازی شد. تاکنون دو دوره دانشجو در این مقطع پذیرش شده است و سال آینده نخستین گروه این دوره فارغالتحصیل میشوند. حضور کارشناسان این رشته در بیمارستانها به درمان اثربخش و کاهش زمان بستری بیماران کمک بسزایی میکند.
وضعیت اشتغال فراغ التحصیلان ارشد و دکتری تغذیه
۹۴ درصد فارغ التحصیلان دوره دکترای تخصصی دانشکده مشغول به کار هستند که از این تعداد ۵۳ درصد بهعنوان هیئتعلمی در دانشگاههای سراسر کشور، ۲۸ درصد در ارگانها و مراکز دولتی و ۱۳ درصد در بخش خصوصی فعالیت دارند.
هدف دانشکده علوم تغذیه و رژیمشناسی را تبدیل شدن به قطب علمی در تولید و کاربرد علم تغذیه و رژیمشناسی است و در گروه تغذیه دانشکده بهداشت و دانشکده علوم تغذیه و بورد وزارت بهداشت افراد شناختهشدهای فعالیت دارند که با استفاده از این ظرفیت بزرگ میتوان برنامهها را با موفقیت اجرا کرد.
رشته ها و مدارک مجاز برای شرکت در آزمون ارشد تغذیه ورزشی کدامند ؟
متقاضیان شرکت در رشته تغذیه ورزشی با داشتن مدرک لیسانس علوم تغذیه، دندانپزشکی، داروسازی و مدرک دکتری حرفه ای می توانند در رشته ارشد تغذیه ورزشی شرکت کنند.بلافاصله بعد از اعلام رشته ها و مدارک مجاز دیگر اطلاعات در این مقاله به روز رسانی خواهد شد. همچنین سایر رشته ها مثل فیزیولوژی ورزشی و... برای شرکت در آزمون ارشد تغذیه مجاز نیستند.
منابع کارشناسی ارشد تغذیه ورزشی را از کجا تهیه کنم؟
برای شرکت در رشته ارشد تغذیه ورزشی در صورتی که از تابستان شروع به مطالعه کرده اید و می توانید بین 7 تا 10 ساعت مطالعه داشته باشید، با توجه یکسان بودن منابع منابع گرایش های مجموعه تغذیه، پیشنهاد میکنیم همان منابع ارشد وزارت بهداشت را مطالعه کنید. اما اگر از زمستان یا بهار شروع به مطالعه کرده اید، دانشجو یا شاغل هستید، پیشنهاد ما به شما مطالعه منابع خلاصه، طبقه بندی شده و کنکوری می باشد. برای تهیه این منابع می توانید از بسته های آموزشی سنا استفاده کنید و یا به سایت sanabook.com مراجعه کرده و از لیست کتاب های مجموعه تغذیه برای ارشد وزارت بهداشت بهرمند شوید.
در صورت داشتن سوال در رابطه با ارشد تغذیه ورزشی و شرایط ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد علوم تغذیه می توانید با مشاوران ما با شماره 02166574345 در ارتباط باشید.
لینک مرتبط با کارشناسی ارشد تغذیه :
منابع آزمون کارشناسی ارشد مجموعه علوم تغذیه
دانشگاه ها و ظرفیت پذیرش کارشناسی ارشد علوم تغذیه
رتبه لازم برای قبولی آزمون ارشد تغذیه وزارت بهداشت
رشته های مجاز برای شرکت در آزمون ارشد علوم تغذیه