شاید باورتون نشه ولی خیلی از بچه ها حتی همین نکاتی که توی این مقاله گفته میشه رو متوجه نیستند و خیلی جدی از این جنبه به اون توجه نکرده بودند بخصوص که تغییرات منابع آزمون ارشد مامایی برای داوطلبان کنکور ارشد مامایی بسیار مهم و حیاتی هست و می تونه باعث قبولی و حتی تک رقمی شدن خیلی از داوطلبان پشت کنکور این رشته بشه. شما تصور کنین توی هر درس فقط 3 تا از تغییرات رو روش دست بذارن چقدر می تونه رتبه ها رو جابجا کنه.
در آزمون کارشناسی ارشد مامایی سوالات قطعا از آخرین تغییرات منابع بر اساس آخرین ویرایش رفرنس ها خواهد بود. از اونجایی که طراحان سوال همیشه دوست دارند چندتا سوال بدن که داوطلب ها رو سورپرایز کنند و بگن سوادتون هنوز کامل نیست، پس توصیه می کنیم با خوندن آخرین ویرایش رفرنس ها، خنده ی موزیانه طراحان سوال رو به اخم تبدیل کنید و ثابت کنید با سواد بالا و بروزی که دارید غول کنکور ارشد مامایی رو زمین می زنید.
برای بارداری و زایمان: Williams Obstetric آخرين ويرايش سال ٢٠٢٢
برای بیماری های زنان: Gynecology Novak آخرين ويرايش سال ٢٠٢١
برای جنین شناسی: کتاب 2022
برای بیماری های داخلی جراحی مربوط به مامایی: کتاب ویلیامز 2018
برای بهداشت مادر و کودک: آخرین ویرایش دستورالعمل شیر و واکسیناسون و...
البته برای زبان کمی موضوع فرق می کنه و اصلا توصیه نمی کنیم منابع اعلامی از طرف وزارت بهداشت رو بخونید. بجاش برای منابع زبان وزارت بهداشت ? این مقاله رو مطالعه کنید.
بهترین منابع آزمون ارشد مامایی چه کتاب هایی هستند؟
در یک جمله اگر بخوایم بگیم بهترین منابع آزمون ارشد مامایی همون منابع وزارت بهداشت که برای آزمون ارشد مامایی اعلام کرده و ما هم در پاراگراف بالا لیست کردیم هستند. چون تنها جزوه یا کتابی که تمام سوالات کنکور از اون طرح میشه منابع اصلی کنکور هستند نه جزوه ی استاد فلانی یا کتاب خلاصه فلان استاد.... پس اگر وقت دارید توصیه می کنیم آخرین ویرایش رفرنس های اعلام شده از سوی وزارت بهداشت برای رشته مامایی رو مطالعه کنید.
بهترین کتب جایگزین به جای منابع کنکور ارشد مامایی
یک وقتایی هست که داوطلب برای یکی دوتا درس می خواد زیرآبی بره و نمی رسه منابع اصلی رو بخونه. یا اینکه دیر شروع کرده و فرصتی برای خوندن رفرنس یا منابع کنکور ارشد مامایی نداره. ما به این دوستان توصیه می کنم اگر وقت زیادی برای مطالعه منابع آزمون کارشناسی ارشد مامایی ندارید بجای رفرنس، کتاب نمودارنامه هر درس رو بخونید. مثلا کتاب نمودارنامه جنین شناسی یا کتاب نمودارنامه نوزادان و...
کتاب های نمودارنامه از منابع آزمون کارشناسی ارشد مامایی برای هر درس استخراج شدن و بصورت الگوریتمی مطالب رو به هم ربط میدن، یعنی همون چیزی که باید پوستت کنده بشه تا بفهمی چه به چی ربط داره و یا فلان مطلب زیرمجموعه کدوم مطالب اصلی هست. در حقیقت اینجا نویسنده به جای شما تفکر می کنه و همونجا میگه فلان نکته را با فلان نکته کنار هم یاد بگیر.
کتاب های نمودار رو همراه رفرنس باید خوند یا بدون خوندن رفرنس هم میشه از کتاب نمودار استفاده کرد و متوجه شد
ضریب هر درس در رشته مامایی برای آزمون استخدامی وزارت بهداشت چقدر هست؟