طراحی نقشه راه توسعه علوم پرستاری و بازنگری رشته­ های فناوری اطلاعات سلامت و انفورماتیک پزشکی بخشی از فعالیت های اجرا شده در منطقه ۷ آمایش آموزش پزشکی است.

به گزارش خبرنگار مهر، منطقه ۷ آمایش شامل دانشگاه های علوم پزشکی اصفهان، یزد و کاشان است و ماموریت های ویژه واسپاری شده به منطقه هفت آمایش آموزش عالی سلامت شامل توسعه علوم مامائی و بهداشت باروری، توسعه دانش فناوری اطلاعات سلامت، اعتباربخشی برنامه ای و توسعه علوم پرستاری است.

در این منطقه اطلاعات رشته مامایی و بهداشت باروری از نظر تعداد دانشجو، هیات علمی و فیلد های آموزشی جمع آوری شد.

بازنگری رشته­ های فناوری اطلاعات سلامت و انفورماتیک پزشکی

همچنین دانشگاه علوم پزشکی کاشان در ماموریت توسعه دانش فناوری اطلاعات سلامت ۷ پروپوزال را تدوین کرده است.

در این راستا آزمایشگاه­ های تخصصی آموزشی فن­اوری اطلاعات سلامت و انفورماتیک پزشکی امکان سنجی، طراحی و ارزیابی می شوند و نسبت به امکان سنجی، طراحی و راه اندازی مرکز ذخیره سازی داده های حجیم و آزمایشگاه تخصصی داده کاوی اقدام می شود.

این دانشگاه ضمن بازنگری کوریکولوم ­های آموزشی رشته­ های فناوری اطلاعات سلامت و انفورماتیک پزشکی به تولید محتوای الکترونیکی در جهت گسترش این رشته­ ها و تدوین کوریکولوم­های آموزشی بین رشته­ ای نیز اقدام کرده است.

توانمندسازی اعضای هیات­ علمی و مدرسان گروه­ های آموزشی فناوری اطلاعات سلامت و انفورماتیک پزشکی و طراحی، ساخت و تجهیز مرکز آموزشی مهارت­های فن­آوری اطلاعات و انفورماتیک پزشکی از دیگر برنامه هایی است این دانشگاه در دست تدوین دارد.

دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در راستای ماموریت واسپاری شده «اعتباربخشی برنامه های آموزش علوم پزشکی» چارچوب تدوین استانداردها را تهیه کرده و برای حداقل ۲۰ برنامه استاندارد تدوین می کند.

طراحی نقشه راه توسعه علوم پرستاری

همچنین توسعـه علوم پرستاری نیز با محوریت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان صورت می گیرد.

بر اساس آمار در ۱۸۱ مرکز دانشگاهی و ۸۳ دانشگاه دولتی کارشناسی پرستاری، کارشناسی ارشد در ۱۱ رشته و ۳۸ دانشگاه دولتی و غیر دولتی، دکتری تخصصی (Ph.D) در ۱۴ دانشگاه دولتی وجود دارد.

کارگروه توسعه علوم پرستاری شیوه نامه آئین نامه توسعه همکاری بیمارستانها  و مراکز بهداشتی درمانی با دانشکده های پرستاری  برای تربیت پرستار لیسانس را طراحی و تصویب کرد.

تدوین برنامه مقدماتی برگزاری صلاحیت بالینی (فینال عملی) دوره کارشناسی پیوسته پرستاری و بررسی وضعیت اشتغال به کار دانش آموختگان کارشناسی پرستاری طی سال های ۹۰ تا ۹۴ از دیگر فعالیت های این کارگروه بوده است.

از دیگر فعالیت های این کارگروه تدوین لاگ بوک و راهنمای آموزش بالینی (study guide) برای مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد بین دانشکده های پرستاری کشور، بازنگری کوریکولوم دوره دکتری پرستاری، کارشناسی طرح ایجاد گرایش در مقطع کارشناسی پرستاری و بازنگری کوریکولوم ارشد پرستاری کودکان است.

اجرایی کردن طرح سامانه کاوش در مطالعات پرستاری ( کمپ) و بررسی چالشها و بومی سازی اجرای فرآیند پرستاری ( Nursing Process)  در ارتقاء خدمات پرستاری  با بهره برداری از تجارب موفق و شبکه سازی کارگروه های تخصصی و توسعه همکاری های منطقه ای، ملی و بین المللی  و جلب مشارکت در آموزشهای تخصصی حرفه ای و شغلی نیز از سوی اصفهان پیگیری می شود.

طراحی نقشه راه توسعه علوم پرستاری و راه اندازی مرکز ملی مطالعات و توسعه علوم پرستاری کشور با تاکید بر هزینه اثر بخش کردن تحصیلات تکمیلی نیز از مهمترین فعالیت های کارگروه توسعه علوم پرستاری است.

نوشتن دیدگاه

مطالب مرتبط

آدرس سایت ثبت نام آزمون لیسانس به پزشکی

نکات مهم قبل از انتخاب رشته های علوم پزشکی در کنکور تجربی

بودجه بندی سوالات آزمون لیسانس به پزشکی

شهریه دانشگاه علوم پزشکی ۱۴۰۲-۱۴۰۳

لیست رشته های طرح اجباری علوم پزشکی ۱۴۰۲

دانلود آیین نامه لیسانس به پزشکی ۱۴۰۲-۱۴۰۳

آمار قبولی موسسه علوم پزشکی سنا در آزمون وزارت بهداشت 1402

آمار قبولی موسسه علوم پزشکی سنا

سرفصل و بودجه بندی سوالات ارشد ژنتیک پزشکی 94 تا 1402

رشته مورد نظر شما

آمار قبولی 3 سال اخیر
نمایندگی در کشور
رشته های تحت پوشش

 

اطلاعات تماس

map آدرس دفتر تهران: میدان انقلاب جمالزاده شمالی تقاطع فرصت شیرازی پلاک 72 طبقه 1

 call  02191017400  (خط ویژه)

 call  02166574345  

پاسخگویی در ساعات اداری (بجز روزهای تعطیل و ساعات 13تا14)

شنبه تا چهارشنبه: از 9 تا 18  پنجشنبه: تا 13