entekhab reshte konkor

انتخاب رشته را چی کار کنیم؟ از اولین روزی که بچه‌ها برای کنکور آماده می‌شوند و در ماراتن کنکور قرار می‌گیرند، مدام از دبیر و مشاور و دوست و ... می‌پرسند برای فلان رشته چه رتبه‌ای لازم است؟ چند درصد باید بزنم؟ سهمیه منطقه 1 یا ...؟ پارسال بچه‌ها با چه رتبه‌ای قبول شدند؟ و ... اما بعد از کنکور تا به چند روزی تو شوک هستند و نمی‌خواند یا نمی‌توانند به کنکور و انتخاب رشته فکر کنند. بعد از یه مدت که آب‌ها از آسیاب افتاد حالا دنبال این هستند که خودشون انتخاب رشته کنند یا برند پیش فلان مشاور و یا از مامان و بابا و عمو و ... کمک بگیرند.اما چی کار باید کنیم؟

تیم مشاورین سنا چند گام رو برای انتخاب رشته کنکور سراسری به دانش‌آموزان توصیه می‌کنه که با جلو رفتن طبق این قدم ها انتخاب رشته ی بهتری داشته باشند. فراموش نکنید که این اطلاعات به تنهایی کافی نیستند و نباید تنها به آن اکتفا کرد برای نهائی کردن تصمیم خود در رابطه با انتخاب رشته کنکور حتما با یک مشاور متعهد و با تجربه در تماس باشید. در ادامه تمام نکاتی که باید برای انتخاب رشته بدونید رو براتون ذکر کردیم بعد از مطالعه اگر سوالی داشتین و یا قصد انتخاب رشته کنکور سراسری رو داشتید می تونید با شماره 66437912-021 تماس بگیرید و سوالاتتون رو از دپارتمان مشاوره کنکور سراسری سنا بپرسید و شما دوستایی که به هر دلیلی قصد مطالعه و شروع برای کنکور سال 99 رو دارید هم می تونید برای برنامه ریزی و نحوه مطالعه و قبولی تو کنکور تجربی با ما در ارتباط با شید.

 

انتخاب رشته کنکور98 - شهر

یک کاغذ بردار و شهرهایی رو که می‌تونی بری (یا بهتره بگم بهت اجازه می‌دهند بری) را بنویس. و بعد این شهرها رو اولویت‌بندی کن. مثلاً برای اون کسی که تو تهران زندگی می‌کند ممکن است اینطوری باشد:
۱. تهران
۲. کرج (چون نزدیکه و میشه با مترو رفت)
۳. قزوین (زیاد نزدیک نیست حدود دو ساعت راهه اما وسایل حمل و نقل عمومی و سرویس داره)
۴. شهرک‌های اطراف تهران و کرج (دانشگاه‌هاش زیاد آنچنانی نیستن اما از شهرستان رفتن بهتره)
5. تبریز یا ... (چون اهل اونجاییم و امکانات و فامیل و ... داریم)
و ...

انتخاب رشته کنکور سراسری 98 - کدام دانشگاه

کدام دانشگاه‌ها رو دوست داری؟ این علاقه براساس معیارهای زیر اولویت‌بندی کن؛
۱. تحقیقات خودت
2. اون چیزی که همه می‌گویند (کدوم معروف‌تره)
۳. رتبه‌بندی جهانی و کشوری (اگه وجود داشته باشه)
۴. مراجعه به سایت دانشگاه‌ها و search در گوگول و ...

انتخاب رشته سنجش - کدام رشته

حالا باید بدونی چه رشته‌ای می‌خوای. رشته‌هارو هم باید اولویت‌بندی کنی اما براساس چی؟
۱- خودت چی دوست داری (از بچگی به چه رشته‌ای علاقه داشتی؟)
۲- چی مده؟ (یعنی همه چی می‌زنن و می‌روند روی مخت که این رشته بهترین هست!)
۳- آرزوهای پدر و مادرت چی بوده (اونی که دوست داشتن خودشون برن اما حالا نمی‌خوان این رو بگویند. در عوض می‌گویند این رشته بهترین رشته دنیاست)
5- تحقیق کن (از دوستان یا با اینترنت گردی)

entekhab reshte konkor

 انتخاب رشته کنکور 98 - کدوم اولویت داره

حالا سه تا لیست شماره‌ گذاری شده برای انتخاب رشته کنکور داری، اولویت برای تو چیه؟ شهر؟ رشته؟ دانشگاه؟ اون لیستی که برات مهم‌تره، اساس انتخاب رشته می‌شود، یعنی مثلاً اگه شهر درجه اول اهمیت رو برات داره (که بهتره اینطور باشه). چند تا کاغذ برمی‌داری و روی هر کدوم یه شهر رو می‌نویسی با شماره اولویت. حالا بعد شهر رشته برات مهمه یا دانشگاه؟ مثلاً اگه رشته برات مهم باشه (که درستش هم همینه) تو هر کاغذ (هر شهر) رشته‌هارو به ترتیب شماره می‌نویسی و زیر هر کدوم چند تا خط جا می‌زاری که بعد دانشگاه‌ها رو وارد کنی. حالا نوبت دانشگاه می‌رسه که تو هر کاغذ زیر هر رشته اسم دانشگاه‌هایی که می‌خوای رو به ترتیب بنویسی. انگار تونستیم یه انتخاب انجام بدیم اما کار تموم نشده. از لیست ۱ شروع کن و به ترتیب رشته‌هارو بنویس تا 150 تا جا داری.

 دلم چی می‌خواد

تا اینجا یک لیست نوشتیم براساس منطقه و اصول جاری. اما همه چی منطق نیست! احساس و علاقه خاص من چی می‌شود! لیست را بگذار جلوت. تو لیست نگاه کن چه رشته‌هایی هست که اگه قبول شی می‌روی و اصلاً به چیز دیگه‌ای فکر نمی‌کنی؟ اونارو انتخاب کن و بیار بالای لیست. اصلاً مهم نیست چه رتبه‌ای می‌خواهد یا ... مهم این است که تو دوست داری بری (فقط حواست باشه خیلی تخیلی و رویایی فکر نکنی). رشته‌هایی هم که فقط اگه مجبور شی می‌روی ببر آخر لیست (مثل پیام نور و غیرانتفاعی و ...)

نکات شهریه‌ای دانشگاه‌ها

پس از اعلام رتبه‌های کنکور، میزان شهریه‌های دانشگاه‌ها و انتخاب میان آن‌ها به یکی از بزرگ‌ ترین دغدغه‌های دانشجویانتبدیل میشه. این موضوع مخصوصاً در سال‌های گذشته و باتوجه به افزایش تعداد دانشگاه‌های غیردولتی بیشتر از گذشته به چشم می‌آید. دانشجویان و والدین‌ها در میان انبوهی از مشاوره‌ها و صحبت‌های ضد و نقبض گرفتار می‌شوند و تصمیم‌گیری برای آن‌ها سخت می‌شود توصیه نهائی این است که این امر مهم را به افراد کاردان بسپارسید تا به راحتی از عهده آن بربیایید.

همانطور که بارها توضیح دادیم انتخاب رشته کنکور سراسری و اطلاع از ظرفیت رشته ها و نحوه چیدمان کد رشته های انتخاب رشته بسیار مهم و حائز اهمیت است بنابراین می توانید برای انجام این روند با موسسه علوم پزشکی سنا بخش کنکور سراسری در ارتباط بوده و پاسخ سوالات خود را در این باره درافت نمایید. ما در تمام این مراحل همراه شما هستتیم و انتخاب رشته تنها و تنها توسط مشاورین برتر انجام خواهد شد.
تلفن تماس :
02166437912
داخلی های 112 و113

 

 لینک مرتبط با کنکور سراسری:

زمان اعلام نتایج کنکور سراسری 98 -سازمان سنجش آموزش کشور

انتخاب رشته کنکور سراسری 98

اشتباهات رایج انتخاب رشته کنکور سراسری+نکات مهم انتخاب رشته

 

 

 

نوشتن دیدگاه

مطالب مرتبط

نکات مهم قبل از انتخاب رشته های علوم پزشکی در کنکور تجربی

لیست رشته های طرح اجباری علوم پزشکی ۱۴۰۲

معرفی رشته سلامت و ترافیک در وزارت بهداشت

ایجاد 27 رشته محل جدید در دانشگاه‌های علوم پزشکی

رشته های مجاز ارشد انفورماتیک پزشکی ۱۴۰۳-۱۴۰۴

رشته های مجاز ارشد فناوری تصویر برداری پزشکی ۱۴۰۳-۱۴۰۴

رشته های مجاز ارشد اقتصاد بهداشت ۱۴۰۳-۱۴۰۴

رشته های مجاز ارشد مهندسی پزشکی ۱۴۰۳-۱۴۰۴

اضافه شدن 7 رشته در دانشگاه‌های علوم پزشکی

رشته مورد نظر شما

آمار قبولی 3 سال اخیر
نمایندگی در کشور
رشته های تحت پوشش

 

اطلاعات تماس

map آدرس دفتر تهران: میدان انقلاب جمالزاده شمالی تقاطع فرصت شیرازی پلاک 72 طبقه 1

 call  02191017400  (خط ویژه)

 call  02166574345  

پاسخگویی در ساعات اداری (بجز روزهای تعطیل و ساعات 13تا14)

شنبه تا چهارشنبه: از 9 تا 18  پنجشنبه: تا 13