دانلود دفترچه انتخاب رشته محل آزمون دکتری وزارت بهداشت : دفترچه ی راهنمای انتخاب رشته/محل آزمون دکتری تخصصی و دکتری پژوهشی (Ph.D) رشته های علوم پایه ی پزشکی، بهداشت و تخصصی، داروسازی و دندان پزشکی هر سال منتشر می شود. برای دسترسی راحت دفترچه انتخاب دانشگاه دکتری وزارت بهداشت را در دسترس قرار میدهیم. متقاضیانی که قصد انتخاب رشته محل آزمون دکتری وزارت بهداشت را دارند برای دانلود دفترچه به لینک زیر مراجعه نمایند.
دانلود دفترچه انتخاب رشته محل دکتری وزارت بهداشت
راهنمای انتخاب رشته دکتری وزارت بهداشت
از زمانی که کارنامه علمی اولیه در سایت مرکز سنجش ظاهر میشود بهیکباره دغدغههای شرکت کنندگان تغییر میکند و همه در جستجوی پیدا کردن بهترین دانشگاهها در رشته خود هستند. در ادامه، توصیههایی کاربری که حاصل تجربه چندین ساله اساتید و مشاوران موسسه علوم پزشکی سنا در امر انتخاب رشته و دانشگاه است در اختیار شما قرار داده خواهد شد تا دیدگاه افراد در انتخاب دانشگاههای علوم پزشکی بازتر از گذشته شود. لذا به نکاتی که در زیر در رابطه با انتخاب رشته دکتری وزارت بهداشت کاربرد دارد توجه کنید.
1- مسافت شهر محل زندگی با دانشگاه یا سطح علمی دانشگاه؟
قبل از انتخاب دانشگاه، ابتدا تکلیف خود را در این رابطه مشخص کنید. اگر شاغل هستید و میخواهید همزمان با کار درس هم بخوانید و یا در صورت همراه نبودن همسرتان با شما (در صورت تأهل) در محل تحصیل، توصیه میکنیم مسافت کمتر دانشگاه با محل کار را در اولویت بالاتری نسبت به سطح علمی دانشگاه قرار دهید. در این بین توجه به این نکته ضروری است که اگر استخدام وزارت بهداشت باشید، اجازه ندارید همزمان با تحصیل، کار کنید.
2- ملاک سطح علمی محل تحصیل: گروه دانشکده یا کل دانشگاه؟
مهمترین معیار انتخاب دانشگاه، میزان سطح علمی گروه مربوطه در آن دانشگاه است. چه بسا گروه آموزشی دانشگاه در رشتهای از نظر علمی بالاترین اولویت را دارا باشد ولی در رشتهای دیگر از همان دانشگاه، گروه مربوطه حتی اولویت دهم را هم نداشته باشد. بنابراین تیپ 1 یا 2 یا 3 بودن دانشگاهها را ملاک برتری دانشگاهها در رشته خود ندانید.
3- چندمین سال پذیرش دانشجوی دکتری توسط دانشگاه
دانشگاههایی که اولین یا دومین سال است مقطع دکتری یکرشته را برگزار میکنند و یا اینکه دورههای خود را بهصورت مشترک با دانشگاههای دیگر برگزار میکنند، ازنظر علمی در آن رشته، پایینتر از سایر دانشگاهها میباشند. شاید از نظر رفاهی برخی از این دانشگاههای وسوسه کننده باشند ولی فراموش نکنید نام دانشگاه و اساتید آن تا آخر عمر بر روی پایان نامه مقطع دکتری شما باقی خواهد ماند.
4- امکانات رفاهی (خوابگاه و...)
اگر هزینههای اسکان در شهر موردنظر را ندارید حتماً از وجود خوابگاه برای دانشجویان ورودی مقطع دکتری در سال جاری مطمئن شوید. سریعترین روش ممکن، تماس با معاونت دانشجویی آن دانشگاه است. اگر با جواب منفی روبرو شدید ناامید نشده و با تماس با تلفن مرکزی دانشگاه سعی کنید با داخلی یک یا چند خوابگاه از آن دانشگاه تماس بگیرید و از وجود فضا برای دانشجویان جدید کارشناسی ارشد مطمئن شوید.
علت اینکه اصرار داریم حتماً از وجود خوابگاه مطمئن شوید این است که حیف است که یک دانشگاه قوی در رشته خود را به خاطر اطلاعات ناقص در مورد خوابگاه، هنگام انتخاب دانشگاه کنار بگذارید!
5- انتخاب یک دانشگاه عالی با سهمیه مازاد یا انتخاب یک دانشگاه ضعیفتر با سهمیه دولتی؟
پیشنهاد ما به شما انتخاب دانشگاه با سهمیه دولتی است. توجه کنید در صورت قبولی در دانشگاه روزانه دولتی، وزارتخانه به شما حقوق ماهیانه پرداخت میکند، در صورتی که در پذیرش ظرفیت مازاد شما باید هزینه های هنگفتی را برای ادامه تحصیل متحمل شوید.
موسسه علوم پزشکی سنا بهواسطه وجود برترین مشاوران این آزمون، این قابلیت را دارد که به صورت اختصاصی برای هر فرد امکان انتخاب رشته تلفنی و حضوری را انجام دهد. بسیار رخ داده است که بهواسطه انتخاب رشته مشاوران و اساتید ما، فرد جایی قبول شده که تصور آن را نمیکرده است.تلفن تماس 02166574345
لینک مرتبط با دکتری وزارت بهداشت :
چگونه برای مصاحبه دکتری وزارت بهداشت خود را آماده کنیم ؟