منابع ارشد علوم تغذیه: با توجه به اینکه امکان تاسیس مطب برای فارغ التحصیلان رشته ارشد تغذیه وجود دارد، این رشته جز یکی از پرمتقاضی ترین رشته های ارشد علوم پزشکی برای کارشناسان رشته تغذیه می باشد، البته به این نکته توجه داشته باشید که مجوز مطب تنها به فارغ التحصیلان رشته تغذیه بر اساس آخرین اطلاعیه منتشر شده داده خواهد شد. داوطلبان با داشتن کارشناسی غیر مرتبط می توانند به عنوان مشاور در مراکز و درمانگاه هاو... فعالیت داشته باشند، اما این به این دلیل نیست که شما بدنبال علایق خود نباشید. اگر واقعن علاقمند به ادامه رشته ارشد تغذیه هستید، ممکن است تاکید میکنیم ممکن است قوانین تا چند سال آینده تغییر کند پس سعی کنید برای ادامه تحصیل در درجه اول به علاقه مندی خود توجه کنید.
حال به معرفی بهترین منابع ارشد علوم تغذیه می پردازیم، انتخاب منبع مهم ترین موردی است که یک داوطلب کنکور باید به آن توجه داشته باشد، در ادامه به معرفی رفرنس اعلام شده وزات بهداشت به همراه کتاب های کمک آموزشی می پردازیم در صورت داشتن سوال برای اطلاع از بهترین منبع برای مطالعه با شماره 02166574345 تماس گرفته و با مشاوران سنا در ارتباط باشید. تا انتها با ما همراه باشید به تمام سوالات شما در رابطه با چند ساعت در روز برای قبولی در ارشد تغذیه مطالعه کنم و از چه درسی شروع به خواندن کنم؟ تا چه رتبه ای موفق به قبولی در گرایش های مختلف ارشد تغذیه خواهند شد؟ بازار کار ارشد تغذیه به چه صورت است؟ و سوالات دیگر شما پاسخ داده خواهد شد.
منابع کارشناسی ارشد علوم تغذیه
منابع ارشد تغذیه وزارت بهداشت به شرح زیر می باشد: رشته تغذیه در مقطع ارشد به 4 گرایش علوم تغذیه، علوم تغذیه در بحران و حوادث غیرمترقبه، علوم بهداشتی در تغذیه و تغذیه بالینی میباشد. گرایش علوم تغذیه به دلیل داشتن امکان تأسیس مرکز مشاوره بسیار مورد توجه متقاضیان ارشد تغذیه می باشد. آینده شغلی و بازار کار ارشد تغذیه وزارت بهداشت
منابع ارشد علوم تغذیه |
|
تغذیه اساسی و كاربردی |
1.Krause and Mahan's Food and the Nutrition Care Process , Janice Raymond/1.Krause and Mahan's Food and the Nutrition Care Process , Janice Raymond/Kelly Morrow, Saunders 20232.Understanding Nutrition, Ellie Whitney, Cengage Learning 2021 منبع توصیه شده : صفر تا صد تغذیه - دکتر مولودی |
بیوشیمی عمومی |
HARPER’s Illustrated Biochemistry; Thirty- second Publisher , McGraw Hill /HARPER’s Illustrated Biochemistry; Thirty- second Publisher , McGraw Hill /Medical: 32nd edition (September 7 , 2022)
|
فیزیولوژی | ففيزيولوژي پزشكی-گايتون |
زبان عمومی | منابع اعلام شده توسط وزارت بهداشت - کتاب زبان انگلیسی 90 پلاس - منبع توصیه شده صفر تا صد زبان انگلیسی - جعبه ی سیاه زبان ارشد علوم پزشکی |
چند ساعت در روز برای قبولی در ارشد تغذیه مطالعه کنم و از چه درسی شروع به خواندن کنم؟
اگر جز داوطلبانی هستید که بین 5 تا 10 ساعت زمان مطالعه دارید و توانایی شناسایی مباحث کنکوری و پرتکرار را دارید، پیشنهاد ما به شما مطالعه رفرنس است. اما اگر جز آن دسته از افرادی هستید که بین 3 تا 5 ساعت وقت مطالعه دارید و توانایی شناسایی مباحث سوال خیز و کنکوری از رفرنس را ندارید، پیشنهاد ما به شما تهیه جزوات و منابع کنکوری برای ارشد تغذیه می باشد.
بنابراین برای موفقیت، داشتن هدف، برنامه ریزی درست و مهم ترین موضوع تهیه منابع بر اساس مباحث کنکوری و سرفصل های کنکور برای ارشد تغذیه می باشد. در این راه می توانید از راهنمایی مشاوران ما بهرمند شوید.
بازار کار ارشد علوم تغذیه
بازار کار ارشد تغذیه به چه صورت می باشد؟
یکی از دلایل پرمتقاضی بودن رشته تغذیه برای داوطلبان، تاسیس مرکز مشاوره و استخدام به عنوان مشاور تغذیه در کلینیک ها، مطب، باشگاه های ورزشی، مراکز آموزشی و درمانی، مدارس وبیمارستان ها و.... می باشد و به همین دلیل بیشتر دانشجویان و فارغ التحصیلان با کارشناسی صنایع غذایی علاقمند به ادامه تحصیل در مقطع ارشد تغذیه وزارت بهداشت هستند و علت این سطح رقابت انجام فعالیت در مشاغلی مانند کارشناس آزمایشگاه غذا، دارو و بهداشتی و نیز کارشناس مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی نیز می باشد.
رتبه لازم برای قبولی ارشد تغذیه
تا چه رتبه ای موفق به قبولی در آزمون ارشد تغذیه می شوند؟
طبق آمار سال 97، ظرفیت پذیرش ارشد تغذیه برای گرایش مختلف در دانشگاه های مختلف متفاوت است و به طبع رتبه لازم برای قبولی در رشته به طور مثال رتبه لازم برای قبولی گرایش علوم تغذیه که از پرمتقاضی ترین گرایش در مجموعه علوم تغذیه است، بین 1 تا 100 در دانشگاه های دولتی و برای دانشگاه های شهریه پرداز بین 1 تا 80 می باشد، پس با انتخاب رشته / محل درست، و با اطلاع از ظرفیت دقیق پذیرش دانشگاه ها شما می توانید بهترین انتخاب را داشته باشید و این زمانی میسر می شود که از راهنمایی مشاور باتجربه استفاده کنید.
منابع ارشد تغذیه : هر آنچه را که شما برای قبولی در آزمون ارشد تغذیه نیاز دارید در لینک های زیر به طور کامل توضیح داده شده، همچنین اگر می خواهید از میزان درصد های خود در هر درس مطلع شده و سطح آمادگی خود را برای شرکت در آزمون اصلی وزارت بهداشت بسنجید، پیشنهاد ما به شما شرکت در آزمون های آزمایشی کشوری می باشد، برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 02166574345 تماس بگیرید.
من کارشناسی علوم ورزشی دارم، آیا میتونم در گرایش تغذیه وزارت بهداشت شرکت کنم؟؟
رفرنس تغذیه برای کنکور ۱۴۰۱ کراوس ۲۰۲۰ هستش ؟
اگه ادیشن ۲۰۲۱ بیاد برای اون سال به عنوان رفرنس قرار میگیره؟
چون میگن یه قانونی اومده که شماره نظام پزشکی نمیدن
کلا چ رشته هایی از ارشد وزارت بهداشت رو میتونم کنکور بدم ؟ممنون