همانطور که میدانید ادامه تحصیل در مقطع دکتری پرستاری روزبهروز رو به افزایش است و بسیاری از فارغالتحصیلان ارشد پرستاری به دنبال ادامه تحصیل در مقطع PHDپرستاری هستند و یکی از بیشترین سوالاتی که از مشاوران ما میپرسند، منابع دکتری پرستاری برای شرکت در آزمون دکتری است. عدم داشتن منابع کنکوری برای آزمون دکتری پرستاری و نبود مشاوران متخصص در این زمینه باعث شده بسیاری از داوطلبان بر این باور باشند که شرکت و قبولی در کنکور دکتری کار بسیار دشواری است. اما در پاسخ به این دسته از دوستان باید بگوییم در حال حاضر باوجود کتابهای ترجمهشده و حضور اساتید متخصص که خود فارغالتحصیل دکتری پرستاری هستند میتوان گفت قبولی در این آزمون بسیار راحت است و تنها کاری که شما باید انجام دهید مطالعه دروسی هست که به شما معرفی میشود.
چرا در مقطع دکتری پرستاری ادامه دهیم؟
شاید شما هم جز محدود کسانی باشید که ادامه در مقطع دکتری پرستاری را کاری بیهوده بدانند! در پاسخ به این دسته از عزیزان باید گفت آیا به 10 سال آینده همفکر کردهاید؟ با توجه به شرایط الآن و پر متقاضی بودن رشته پرستاری به دلیل شرایط کاری، بسیاری از دیپلمه های تجربی که در کنکور سراسری شرکت می کنند به دنبال قبولی در این رشته هستند، پس با توجه به افزایش فارغ التحصیلان کارشناسی پرستاری اگر می خواهید پیشرفت کنید، باید به فکر ادامه تحصیل در مقطع دکتری پرستاری باشید، چراکه در سال های آتی با تخصصیشدن شرایط کاری در این زمینه، قطعاً مدیریت بخشها و بیمارستانها نیاز به نیروی کارآمد داشته و متخصصان در این زمینه می توانند آینده شغلی موفقی داشته باشند.
همانطور که توضیح دادیم با توجه به فراهم بودن شرایط راحت برای کنکور دکتری، داوطلبی که قصد شرکت در کنکور دکتری پرستاری را دارد فقط کافیست تصمیم بگیرد!
پس تا انتها با ما همراه باشد، در این مقاله هر آنچه را که شما برای شرکت در آزمون دکتری پرستاری در رابطه با منابع آزمون دکتری پرستاری، رشتههای مجاز، ضرایب و تعداد سؤالات باید بدانید به شما ارائه خواهد شد. بعد از مطالعه در صورت داشتن سؤال و یا اطلاع از آخرین منابع دکتری پرستاری از هرکجای کشور که هستید از طریق ارتباط با مشاوران میتوانید سؤالات خود را در این زمینه بپرسید.
منابع آزمون دکتری پرستاری
بهطورکلی باید بگوییم برای دکتری پرستاری وزارت بهداشت منبعی با ذکر نویسنده اعلامنشده است و معمولاً داوطلبان بااطلاع از مواد امتحانی و ضرایب مربوطه، آخرین ترجمه چاپشده را به عنوان منابع کنکور دکتری پرستاری تهیه میکنند، اما همانطور که توضیح دادیم برای راحتر شدن شرایط مطالعه برای شما متقاضیان، موسسه علوم پزشکی سنا اقدام به گردآوری منابع دکتری پرستاری بر اساس آخرین ویرایش منتشرشده کرده است که در جدول زیر بهطور کامل مواد امتحانی و ضرایب مربوطه ذکر خواهد شد.
رشته تحصيلی | مواد امتحانی و ضرايب مربوطه |
پرستاری | آمار و روش تحقیق( 30 سؤال -ضریب 3)، مبانی مراقبت های پرستاری( 70 سؤال -ضریب 5)، استعداد ( تحصیلی( 30 سؤال -ضریب 1 |
منابع دکتری پرستاری |
جعبه سیاه آمار و روش تحقیق در علوم پزشکی كتاب جامع روش تحقيق در علوم پزشكي کتاب مبانی پرستاری کوزیر(جلد 1) کتاب مبانی پرستاری کوزیر (جلد 2) کتاب مبانی پرستاری کوزیر (جلد 3) MHLE به زبان ساده |
نکته مهم : بر اسسا آخرین اخبار منتشر شده و به دلیل شیوع ویروس کرونا سوالات درس زبان، همراه با سوالات آزمون در دفترچه دکتری با ضریب 3 منتشر خواهد شد. برای اطلاع از جزئیات بیشتر به مقاله جزئیات درس زبان آزمون دکتری وزارت بهداشت مراجعه نمایید.
مدارک مجاز دکتری پرستاری
دو سوال مهمی که برای فارغ التحصیلان رشته پرستاری ایجاد می شود این است که:
1- مدارک تحصیلی مورد پذیرش برای شرکت در کنکور دکتری پرستاری کدام است؟
رشته تحصیلی | مدارک تحصیلی مورد پذیرش |
دکتری پرستاری | كارشناسی ارشد در یكی از رشته های آموزش یا مدیریت خدمات پرستاری و یا رشته ها و گرایش های مربوط به پرستاری پرستاری؛ كارشناسی ارشد هوشبری با لیسانس پرستاری |
2- با کارشناسی ارشد پرستاری در چه رشته های در مقطع دکتری می توان شرکت کرد؟
رشته تحصیلی | مدارک تحصیلی مورد پذیرش |
پرستاری (کلیه گرایشها) | بیولوژی تولید مثل، سالمند شناسی، فیزیولوژی، مشاوره توانبخشی، آموزش بهداشت و ارتقا سلامت، آموزش پزشکی، پرستاری، مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی |
بعد از مطالعه مقاله در صورت داشتن سوال در رابطه با منابع دکتری پرستاری وزارت بهداشت می توانید با شماره 02166574345 الی 6 تماس بگیرید.
میخواستم بدونم باداشتن مدرک ارشد سلامت سالمندی وکارشناسی پرستاری، دکترا چه رشته هایی رو میتونم ادامه بدهم باتشکر
میخواستم ببینم درسنامه جامع برای منابع دکترای پرستاری رو هم دارید به همراه تست .
منابع سال آینده رو چه موقعی اعلام میکنن
باتشکر
کی هست