آیا از رشته های مجاز آزمون ارشد مامایی اطلاع دارید؟ آیا از گرایش های ارشد مامایی باخبر هستید ؟ آیا از ظرفیت پذیرش کارشناسی ارشد مامایی در هر شهر و هر دانشگاه مطلع هستید؟ برای ارشد مامایی چی بخونم؟ ایا دانشگاه ازاد کارشناسی ارشد مامایی دارد ؟ درصد قبولی ارشد مامایی چقدر است؟ منابع ارشد مامایی سازمان سنجش به چه صورت است ؟ با لیسانس مامایی در کدامیک از رشته های آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت می توان شرکت کرد؟
یکی از بیشترین سوالات شما کارشناسان مامایی اطلاع از رشته های مجاز با کارشناسی مامایی در مقطع ارشد وزارت بهداشت می باشد. در این مقاله سعی کردیم اطلاعاتی در رابطه مدارک مجاز ارشد مامایی و لیست رشته های مجاز با کارشناسی مامایی را در اختیار شما قرار خواهیم داد.
لیست رشته های مجاز برای ارشد مامایی
در این جدول رشته های ارشد مجاز برای یک لیسانس مامایی و رشته های مجاز برای کلیه فارغ التحصیلان رشته های علوم پزشکی قرار داده شده است. متقاضیان رشته مامایی به این نکته توجه داشته باشند برای انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت علاوه بر رشته مامایی می توانند، رشته مشاوره در مامایی را نیز انتخاب نمایند تا شانس قبولی خود را در آزمون ارشد علوم پزشکی افزایش دهند، چرا که کلیه فارغ التحصیلان رشته مامایی و مشاوره مامایی در نهایت برای دکتری باید در رشته مامایی ادامه تحصیل دهند. برای دانلود سوالات به لینک دانلود سوالات آزمون ارشد مامایی 95 تا 1402 مراجعه کنید.
یک لیسانس مامایی در رشته های زیر می تواند در آزمون ارشد وزارت بهداشت شرکت نماید:
مامایی | کارشناسی مامایی؛ پرستار ماما |
مشاوره در مامایی | کارشناسی مامایی |
منابع ارشد مامایی
بعد از اطلاع از مدارک مجاز ارشد مامایی مهم ترین سوالی که در ذهن داوطلبان به وجود می آید، بهترین منبع توصیه وزارت بهداشت برای مجموعه مامایی می باشد و البته به دلیل حجم بالای کتاب رفرنس یکی از نگرانی های شما دوستان داشتن یه کتاب خلاصه با یک جزوه ای است که بتوانید با مطالعه آن تمام آنچه را که برای قبولی کنکور ارشد مامایی نیاز دارید، از آن دریافت کنید. همانطور که بارها توضیح دادیم انتخاب درست منابع بر اساس مباحث کنکوری برای قبولی در آزمون ارشد مامایی وزارت بهداشت بسیار حائز اهمیت است به قدری که بسیاری از داوطلبان بوده اند که با مطالعه کتاب های نادرست و حجم وسیع رفرنس قادر به پاسخگویی سوالات آزمون اصلی نبوده اند. بنابراین پیشنهاد میکینیم برای اطلاع از بهترین منابع اعلام شده کارشناسی ارشد مامایی و تغییرات حال شده در منابع ارشد مامایی این مقاله ها را مطالعه نمایید. منابع ارشد مامایی وزارت بهداشت و تغییرات منابع آزمون ارشد مامایی تا هر آنچه را که باید در رابطه با منابع ارشد مامایی بدانید را دریافت کنید.
رشته های مجاز ارشد مامایی
یک نکته مشاوره ای در رابطه با نکات کلی در طول ماه های مطالعه برای آزمون ارشد وزارت بهداشت
در ادامه به معرفی نکات کلی برای مطالعه می پردازیم، پس دقت داشته باشید گاهی وقت ها رعایت برخی نکات کوچک و داشتن یک همراه تحصیلی می تواند کمک بسیاری به یاد گیری مطالب، کسب رتبه عالی و استفاده درست از زمانی که دارید شود. پس تا ادامه با ما همراه باشید.
صبح زودتر بیدار شوید و تا دیر وقت بیدار نمانید. بیدار ماندن تا دیروقت باز دهی مطالعه شما را پایین می آورد. البته این موضوع بستگی به عادت ذاتی نیز دارد شاید برخی تا اواخرنیمه شب تمرکز بهتری می گیرند.
همراهی یک مشاور از ابتدا تا انتها راه، کارایی شما را به شدت افزایش می دهد، در بعضی موارد داوطلبان با یک شروع خوب درس خواندن برای ارشد را آغاز میکند اما نیمه های راه انرژی خود را از دست می دهند و ممکن است حتی در مواردی داوطلب از ادامه دادن برای درس خواندن و برنامه ریزی منصرف شود، همانطور که در ابتدا توضیح دادیم، داشتن یک مشاور خوب از ابتدا تا انتها می تواند کمک بسزایی برای موفقیت شما عزیزان باشد و با دادن برنامه هفتگی و پیگیری نحوه مطالعه به شما در این امر یاری برساند، در صورت نیاز به مشاوره و پشتیبانی هفتگی و شرکت در آزمون های سنا برای رشته های ارشد علوم پزشکی می توانید از طریق ارتباط با موسسه علوم پزشکی سنا پاسخ سوالات خود را دریافت نمایید.
از این آزمون غول بزرگی نسازید شما تلاش خود را میکنید، موفقیت ازآن شماست.
برای اطلاع از مقاله های ارشد ماماییموارد زیر را مطالعه نمایید.
نمونه کارنامه ارشد مامایی وزارت بهداشت 98-99
نمونه کارنامه قبولی ارشد مامایی 99
دانلود سوالات آزمون ارشد مامایی 95 تا 1402
دانشگاه ها و ظرفیت پذیرش ارشد مامایی در سال 99 تا 1401
نمونه کارنامه های آزمون ارشد مجموعه مامایی
منابع آزمون کارشناسی ارشد مجموعه مامایی
خواستم بدونم من با یه مدرک کارشناسی میتونم دو بار کنکور ارشد بدم و ارشد دو تا رشته رو بگیرم ؟
یعنی بعد از گرفتن ارشد یه رشته دوباره کنکور ارشد بدم برای یک رشته دیگه .
من لیسانس مامایی دارم
و میخوام ارشد رو فناوری اطلاعات سلامت بخونم
و ارشد رو مامایی شرکت کردم حالا برای رشته ای که من میخوام شرکت کنم باید ثبت نام جداگانه ای انجام بشه
یا موقع انتخا ب رشته حق انتخاب سایر رشته ها رم داری؟؟؟؟
ازمون ارشد مامایی ثبت نام کردم
میتونم موقع انتخاب رشته و شهر
رشته هایی مثله علوم تشریحی ،ژنتیک،فیزیولوژ ی انتخاب کنم؟
میخوام بدونم با ارشد مشاوره، برای پیاچدی، چه رشتههایی باز شده برای مشاوره؟
من لیسانس سلولی مولکولی دارم اما الان برای ارشد نمیدونم میشه مامایی _تغذیه شرکت کنم یا خیر؟
اگرمیتونم کدوم بهتره و استقلال کاری بیشتری دارد؟
از رشته داروسازی به پزشکی چطور؟
کسی که مامایی قبول شه ایا میتونه تغیر رشته به رشته ی بالاتر یعنی پزشکی بده؟؟
امکانش هست با کارشناسی مامایی ارشد روانشناسی بالینی شرکت کرد؟
بنده لیسانس امداد و سوانح دارم ایا میتونم ارشد مامایی کنکور بدم
اگر فارغ التحصیل بشم چند واحد در رشته مامایی تطبیق میخوره؟
سه فصل تدریس رایگان
هر هفته تدریس زبان ارشد
09128356339
من کارشناسی مامایی هستم و قصد مهاجرت دارم چه رشته ای واسه ارشد بخونم که بیشتر کمک کنه از ایران برم و رومه خوبی برام باشد؟
و اینکه من از این قبیل مشاوره را باید از چه کسی دریافت کنم
من کارشناسی مامایی خوندم و برای ارشد به گرایش مامایی قانونی علاقه دارم میخواستم بدونم آیا این رشته همه ساله ظرفیت داره و امکان قبولیش هست و اینکه شرایطش چطوره؟چون همه سایتها فقط از گرایش مامایی و مشاوره در مامایی صحبت میکنن
من کارشناسی مامایی هستم میتونم ارشد تکنولوژی اتاق عمل ازمون بدم؟؟
ارشدمو چی باید بخونم ک دکترا رو ای وی اف بتونم بخونم
و اینکه میتونم مامایی بخونم؟
یا ارشد مامایی بخونم؟