کلید سوالات درس داخلی جراحی(ارشد مجموعه پرستاری ۹۴)

کلید سوالات درس داخلی جراحی(ارشد مجموعه پرستاری ۹۴)

توسط استاد حمید ذوالفقاری – مدرس موسسه علوم پزشکی سنا

ردیف
پاسخنامه
مبحث
۱
ج؟؟
درناژ لوله ها
۲
۴
ست تراکئوستومی
۳
الف
نارسایی بطن چپ
۴
ب
خونریزی دستگاه گوارش
۵
۱؟
خصوصیات سلولهای سرطانی
۶
الف
پوست ناحیه رادیوتراپی
۷
الف
واکنش انتقال خون
۸
ب
گلوکوم
۹
ج
پارگی شبکیه
۱۰
الف
شوک قلبی
۱۱
د
دو و سه و avf
۱۲
ج
دفیبریلاتو
۱۳
ب
عفونت ادراری
۱۴
الف
ممانعت از خوردن غذا قبل از خواب
۱۵
د
لوله بینی معدی
۱۶
د
نارسایی کلیه
۱۷
د
قرص آهن
۱۸
ج
داون
۱۹
د
دیابت بی مزه
۲۰
الف
کتو اسیدوز دیابتیک
۲۱
الف-د؟
رژیم غذایی در آرتریت روماتوئید
۲۲
ج
Pid
۲۳
الف
میلوم مولتیپل
۲۴
الف
اختلال عصبی گلوسوفارنژیال
۲۵
ج
تراکشن استخوانی

لازم بذکر است پاسخ تشریحی تصویری بصورت آنلاین و زنده در پورتال موسسه و بصورت ویدئوکنفرانس در کلیه نمایندگی های موسسه سنا طبق زمان تعیین شده برگزار خواهد شد.

 

سخنی با شرکت کنندگان از طرف استاد حمید ذوالفقاری:

 با آرزوی موفقیت برای داوطلبین عزیز رشته پرستاری
بسیار خوشحالم که در اولین دوره آزمون کارشناسی ارشد پرستاری که گرایشهای مختلف این رشته تجمیع شد و تعداد سوالات داخلی-جراحی به حدود نصف کاهش پیدا کرد باز هم در الگوی طرح سوالات پرستاری تغییر عمده ای اتفاق نیفتاد و همانطور که در کلاسهای و همایشهایم گفته شده بود حدود هفتاد تا هشتاد درصد سوالات از حدود بیست تا سی درصد مشخص منابع آورده شده بود و بسیار خوشحال تر هستم برای دوستانی که در همایش مرور ۱۵ سال کنکور پرستاری داخلی جراحی شرکت کرده بودن و من فرصتی داشتم تا مهم ترین و پر تکرار ترین موضوعات و نکات پرستاری رو برایشان کامل توضیح بدهم…. این همایش  یکی از بهترین برنامه هایی بود که من در این مدت ۱۰ سال تدریس و مشاوره اجرا کردم که به مدد مسئولین محترم موسسه علوم پزشکی سنا به صورت ویدئو کنفرانس برای داوطلبین عزیز شهرستانی هم ارائه شد. انشالله از این به بعد بیشتر از طریق این موسسه در خدمت داوطلبان مجموعه پرستاری باشیم.
در همایش جمع بندی اردیبهشت ماه موسسه سنا و در کلاسهای متعدد آمادگی آزمون داخلی جراحی،  بیماریها و مراقبتها و نکات مهم پرستاری درس داخلی جراحی گفته شد و خدا رو شکر می کنم که با بررسی آزمون امسال میشود ادعا کرد که حداقل ۱۹ سوال از ۲۵ سوال آزمون برای داوطلبین کاملا توضیح  داده شده بود و تستهای متعددی هم در این رابطه بررسی شده بود.
به غیر از مطالبی که همیشه در کلاس ها روی آن تاکید داشتیم، موارد اندکی که کاملا جدید یا بسیار کم تکرار بود شامل خصوصیات سلولهای سرطانی ، رژیم غذایی در آرتریت روماتوئید.، بیماری التهابی لگن، اختلال عصبی گلوسوفارنژیال، درناژ لوله های قفسه سینه، پارگی شبکیه در آزمون امسال(۹۴) آمده بود که کلا ۶ سوال را شامل می شد که اگر داوطلب به هیچ کدام از آنها پاسخ نمی داد باز هم درصد بسیار خوبی در داخلی کسب می نمود ( ۷۶%)  که اگر یکی از سوالات با موضوعات تکراری را در اثر بی دقتی اشتباه می زد باز هم درصد حدود ۷۰% را کسب می نمود.

 

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *